Fara critici nu totii le stim pe toate

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Cocanu

Buna grup ,am si eu o dilema cu privire la deschiderea unui card pentru chaturbate.adica alte variante de scos banii nu sunt decat cele enumerate de ceilalti payoneir pax..si nu mai stiu ,putin ajutor cu pasii asa ca la un incepator. Stiu ca multi veti rade dar poate se gaseste cineva sa imi explice
No avatar
Rimela

Cocanu;19883 wrote: Buna grup ,am si eu o dilema cu privire la deschiderea unui card pentru chaturbate.adica alte variante de scos banii nu sunt decat cele enumerate de ceilalti payoneir pax..si nu mai stiu ,putin ajutor cu pasii asa ca la un incepator. Stiu ca multi veti rade dar poate se gaseste cineva sa imi explice

Nu vad de ce multi ar rade, nimeni nu s-a nascut invatat.......iar dilema cred ca o poti rezolva singur/ a doar uitandu-te pe chaturbate ce metode de plata se pun la dispozitie. Nu cred ca se pot scoate banii prin alte variante decat cele oferite de site-uri. In functie de ce ofera ei , tu te hotarasti care metoda este mai avantajoasa pt tine
Bafta acolo
No avatar
Guest

Cocanu;19883 wrote: Buna grup ,am si eu o dilema cu privire la deschiderea unui card pentru chaturbate.adica alte variante de scos banii nu sunt decat cele enumerate de ceilalti payoneir pax..si nu mai stiu ,putin ajutor cu pasii asa ca la un incepator. Stiu ca multi veti rade dar poate se gaseste cineva sa imi explice

Paxum e varianta, cu cel mai mare avantaj chiar si pt modelele incepatoare.
Se poate face si retragere zilnica dupa ce intrunesti cerintele site ului, taxe mici, se misca destul de repede.
Mult succes.
Ann

Cred ca in primul rand trebuie sa citesti cu atentie ce metode de plata ofera site-ul, sa cauti pe site-urile lor oficiale ce comisioane percep si sa iei la rasfoit forumul daca ai rabdare pentru ca sunt foarte multe de aflat.Nu cred ca noi putem recomanda o metoda de plata tinand cont ca toate au lacunele lor si nu cred ca o sa ii injuri pe ei, cred ca o sa ne injuri pe noi
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Scrie răspuns