;;)
Salut fetelor,
Sunt anul 2 la medicina si vreau sa-mi completez cumva veniturile.Nu pot lucra nici 4 ore pe zi, dapoi 8 ore pe zi.Nu pot sa-mi stric viitorul pt. 1300 lei pe luna sau cat as ramane dupa impozit vazand dracu' stie pe unde.
M-am interesat de videochat, si din cate inteleg treaba decurge cam asa:
1. La inceput castigi f. putin, daca esti nemernica si nesimtita s-ar putea sa nu castigi nici 300-500$/luna.
2. Banii vin doar cand incepi sa-ti faci asa zisii "iubiti" virtuali. In special prin transferuri Western Union (si nu neaparat din show-uri lungi in privat).
Bun, ce te faci cand iubitii aia vor sa vina in Romania? M-ar mira ca cineva sa-ti trimita 100$ si sa nu vrea sa ti-o traga. defapt am ca dovada telefonul mobil: Tinder/Facebook sunt injurata pt. ca nu raspund cand vor ei la mesaje (vorbesc de cei care vor sa fxxx gratis pe Tinder). Ma mira povestile unora cum le-au trimis anumiti straini 10,000 - 40,000$prin western union. Cred ca un barbat ar merge si la presedinte pt. banii aia daca se simte pacalit.
imi explica cineva situatia? ce se intampla daca efectiv vor sa vina in Romania? mi-a zis o fata ca ei zic mereu ca vor sa vina, si sa le zic ca pot veni , pt. ca pot fi sigura ca doar gura e de ei. Mda, or da 10,000$ si nici nu vin sa-si incerce norocul ?
Mi-ar placea sa nu primesc un mesaj robotizat de la ceva studiu: doar pe site, nu te impreteni cu nimeni ...stiu ca studiourile sunt nervoase ca dintr-un transfer WU nu le pica nimic.
Ce te faci cand iubitii vor sa te viziteze?!
Rimela;23906 wrote: Eu ma gandesc cum drac ai intrat la medicina , ca degeaba vad ca te-ai interesat de ale videochatului ca n-ai priceput nimic. Ma indoiesc ca isi va bate cineva capul sa iti raspunda la ce aberatii ai scris .
Draga mea, probabil ca promovezi ceva studio.
Orice fata stie clar ca cei mai multi bani vin de la "iubiti". Sa-ti dau si link-uri catre acest site?
Draga mea, probabil ca promovezi ceva studio.
Orice fata stie clar ca cei mai multi bani vin de la "iubiti". Sa-ti dau si link-uri catre acest site?
Nu mai credeți și voi tot ce citiți! Și eu am un tanc acasă, mă crezi?
Apropo de medicină, acum au apărut diverse facultăți private la care intră toată lumea, “westernuri” să fie! Asta nu ar fi o problemă prea mare că așa vor ei să își facă “talentul” de a studia medicina (?), problema reală este că cei mai mulți dintre aceștia după ce termină așa-zisa “facultate” devin ei înșiși niște celule canceroase, metastaze în putrefacție. Mergi la ei cu gastrită și te trezești că te tratează de fisuri anale imaginare. Semnificația cuvântului “medic” s-a erodat tot mai mult în ultimul timp și continuă să se erodeze aidoma noțiunii de „videochat”. Pentru unii videochat-ul reprezintă prostituție, escrocherie, Western Union, sau toate la un loc (uite că primim și link-uri)!
„Ce se întâmplă dacă efectiv vor să vină în România?” Păi domnișoara doctor, n-ai bisturiu? Fără a risca să fii considerată “nemernică și nesimțită”, “40 000$ prin Western Union” + “studiourile nervoase”, nu merită atâta? Sau îi administrezi niște insulină, și după care îl trimiți la “președinte”. Mare lucru…
Apropo de medicină, acum au apărut diverse facultăți private la care intră toată lumea, “westernuri” să fie! Asta nu ar fi o problemă prea mare că așa vor ei să își facă “talentul” de a studia medicina (?), problema reală este că cei mai mulți dintre aceștia după ce termină așa-zisa “facultate” devin ei înșiși niște celule canceroase, metastaze în putrefacție. Mergi la ei cu gastrită și te trezești că te tratează de fisuri anale imaginare. Semnificația cuvântului “medic” s-a erodat tot mai mult în ultimul timp și continuă să se erodeze aidoma noțiunii de „videochat”. Pentru unii videochat-ul reprezintă prostituție, escrocherie, Western Union, sau toate la un loc (uite că primim și link-uri)!
„Ce se întâmplă dacă efectiv vor să vină în România?” Păi domnișoara doctor, n-ai bisturiu? Fără a risca să fii considerată “nemernică și nesimțită”, “40 000$ prin Western Union” + “studiourile nervoase”, nu merită atâta? Sau îi administrezi niște insulină, și după care îl trimiți la “președinte”. Mare lucru…
E alegerea ta daca vrei sa iti pui in cap toți nebunii cu fantezii de housewife/trophy wife si nu sa muncești pe bune. Cand vinzi minciuni, te alegi cu disperați pe cap. Cand vinzi un serviciu, lumea iti respecta mediul de lucru pentru că tu impui limitele si esti in control total. Impresia ta despre videochat este total pe langa, mai degrabă din auzite de la Gigel de pe scara.
Nu pica din cer $40K, nici macar $10K. Sa zici merci daca ii faci intr-un an cu asa perspectivă. Si sa ai noroc de asa oameni, te paste oricand un proces. Te pot da in judecata pentru înșelăciune (i-ai fraierit cu povești de iubire si ai dispărut). Asa ca mare grija ce le promiti băieților veseli.
Mai departe, un pic mai mult research. Ai sa vezi ca 99% din cam girls traiesc prin munca lor si nu bani trimisi de iubiți "virtuali" prin Western.
Nu pica din cer $40K, nici macar $10K. Sa zici merci daca ii faci intr-un an cu asa perspectivă. Si sa ai noroc de asa oameni, te paste oricand un proces. Te pot da in judecata pentru înșelăciune (i-ai fraierit cu povești de iubire si ai dispărut). Asa ca mare grija ce le promiti băieților veseli.
Mai departe, un pic mai mult research. Ai sa vezi ca 99% din cam girls traiesc prin munca lor si nu bani trimisi de iubiți "virtuali" prin Western.
alina772;23907 wrote: Draga mea, probabil ca promovezi ceva studio.
''Draga mea'' in primul rand nu promovez nici un studio, nu am lucrat vreodata cu vreun studio, nici nu cunosc vreunul!!!! Asta pentru ca nu am avut ocazia nu pentru ca nu as fi vrut
Sunt model independent de vreo 8 ani ( daca stii ce inseamna asta )
In al doilea rand orice fata care profeseaza in domeniu si are ceva creier, stie ca banii se fac cu ''iubitii virtuali care cheltuie in SITE , NU western...….asa ca eu zic sa lasi domeniul asta ca nu e pentru tine si mai bine sa ai grija sa nu-ti tai ''deshtele'' cu bisturiul
Ce sa mai zic? Bafta cu ''iubitii'' si cu westernul
''Draga mea'' in primul rand nu promovez nici un studio, nu am lucrat vreodata cu vreun studio, nici nu cunosc vreunul!!!! Asta pentru ca nu am avut ocazia nu pentru ca nu as fi vrut
In al doilea rand orice fata care profeseaza in domeniu si are ceva creier, stie ca banii se fac cu ''iubitii virtuali care cheltuie in SITE , NU western...….asa ca eu zic sa lasi domeniul asta ca nu e pentru tine si mai bine sa ai grija sa nu-ti tai ''deshtele'' cu bisturiul
Ce sa mai zic? Bafta cu ''iubitii'' si cu westernul
Mery24;23908 wrote: Nu mai credeți și voi tot ce citiți! Și eu am un tanc acasă, mă crezi?
Mery esti mortala
rad singura . Iti citesc posturile si pe un alt fórum si tare drag imi e cum scrii 
Ai pup iu
Mery esti mortala
Ai pup iu
In primul rand lasa-ma sa rad nitel....
):)):))
Booon, sa revenim la asa zisi iubi...ceea ce ai enumerat tu acolo se facea odata demult, asta prin 2002-2006 maxim ca dupa nu mai puneau oamenii botul la fraierit. Sunt model din 2002, de la 3 ani de la infiintarea Ifriends-ului. Videochatul, pe atunci era numai chat, fall in love, fluturasi, chiar si WU. Suntem in 2019, membrii nu mai pun botul,membrii vor wank, chat, smile si bye. Daca vrei sa traiesti de pe urma lui iubi, de unde nu ai garantia ca iti pune saptamanal un 100$, atunci go ahead dar e time consuming, time wasting. In locul acelui iubi, as pune mana frumos pe laptop, pc, etc etc si as deschide sesiunile sa fac eu banutii mei, fara dureri de cap, fara certuri si bomsumflari in caz ca iubi nu are bani sa-mi puna ca deh...'s-a imbolnavit pisica, purcica,etc etc
Succes la fraierit...daca mai tine!
):)):))
Booon, sa revenim la asa zisi iubi...ceea ce ai enumerat tu acolo se facea odata demult, asta prin 2002-2006 maxim ca dupa nu mai puneau oamenii botul la fraierit. Sunt model din 2002, de la 3 ani de la infiintarea Ifriends-ului. Videochatul, pe atunci era numai chat, fall in love, fluturasi, chiar si WU. Suntem in 2019, membrii nu mai pun botul,membrii vor wank, chat, smile si bye. Daca vrei sa traiesti de pe urma lui iubi, de unde nu ai garantia ca iti pune saptamanal un 100$, atunci go ahead dar e time consuming, time wasting. In locul acelui iubi, as pune mana frumos pe laptop, pc, etc etc si as deschide sesiunile sa fac eu banutii mei, fara dureri de cap, fara certuri si bomsumflari in caz ca iubi nu are bani sa-mi puna ca deh...'s-a imbolnavit pisica, purcica,etc etc
Succes la fraierit...daca mai tine!