Va este rusine?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Leticia

In seara asta am venit de la o aniversare.Nu ne -am mai văzut de mult cu grupul nostru de prieteni si abia asteptam sa stăm la taclale.Cand am ajuns am fost remarcata pentru haina mea de blana si coafura impecabila ...camasa sotului era in ultimul trend..geanta mea hermes type le lua ochii.
Si au început amicele mele- fata dar la ce firma de vânzări online lucrezi ca vreau si eu salariu asa bun ,adica se vede ca o duci bine.Esti ca o pisi de mall nu alta.

Eu am zis ca daca se mai deschid posturi le anunt.Insa cum.pot sa le spun ca fac videochat?Oare de ce nu pot recunoaste daca mie îmi place ce fac,sotul.meu e de acord...desigur vede avantajele.Mi-ar plăcea sa pot sa spun tuturor ca da EU FAC VIDEOCHAT NU MA PROSTITUEZ!

Pe. Îmi place sa am.un loc unde sa mă destainui.un loc al.meu fără rusine!
Money Makes the World Go Round
Carina

Nu imi este rusine, sub nici o forma!Problema este conceptia pe care si-au format-o oamenii despre acest job.Desi am niste parinti autoritari le-am spus ca lucrez in acest domeniu.Fireste,le-am relatat o varianta imbunatatita.Tata a aprobat alegerea mea mentionand ca traim vremuri grele..In rest,nu ma ascund,chiar sunt mandra de realizarile mele.
No avatar
Alice

PROSTITÚȚIE s. f. Faptă (infracțională) comisă de femeia care practică relații sexuale cu diverse persoane pentru a-și procura mijloacele de existență!

Mie nu imi este rusine cu alegerile pe care le fac, este VIATA MEA si nu trebuie sa dau explicatii nimanui ca doar nu am facut nimic rau.
Eu nu consider aceasta meserie ca fiind una de prostitutie, doar nu ma intalnesc cu membrii pentru a intretine relatii sexuale. Nu practic relatii sexuale cu nimeni, sunt doar eu cu mine...vand fantezii virtuale si ei platesc pentru acestea.
Atat timp cat este legal, voi lucra in continuare in acest domeniu fara sa imi pese de parerile celor din jur.
No avatar
Penelope

Eu recunosc ca nu am spus nimanui ce fac, nici prietena mea cea mai buna nu stie, sora sau alte persoane din familie nici atat, nu am de gand sa raman pana la batranete in acest domeniu, asa ca nu vad de ce ar trebui sa port acest stigmat.Sunt sigura ca in cativa ani, voi avea un job in domeniul meu si micul meu secret va fi uitat.
No avatar
Antonia

Fiecare dintre noi procedeaza cum crede ca e mai bine pentru ea. Eu personal nu as putea sa tin un astfel de secret, mi-ar fi foarte greu sa mint mereu. Daca as fi fost nevoita sa fac asta cu siguranta nu as mai fi ales sa lucrez in acest domeniu. Nu consider ca ceea ce a spus Styl este corect. Acea mica diferenta despre care vorbeste el: "nu exista in mod real partenerii" si "fapta este viruala" cred ca face defapt diferentierea intre prostitutie si videochat! My opinion :D
Bubu2014

Videochatul m-a ajutat sa imi rezolv toate problemele financiare si sa pun deoparte banuti.Mi-ar fi rusine daca m-as prostitua sau as fura,asadar sunt impacata sufleteste.Ma bucur ca am gasit acest forum si in sfarsit ma pot destainui.;;)
No avatar
bug.dan

Mie nu imi este rusine.... chiar daca "partenerii" sunt de acelasi sex. Prietenii mei stiu, o parte dintre ei au lucrat in domeniu iar altii inca mai lucreaza, stiu despre ce este vorba si stiu ca imaginea creata pe astfel de site-uri este fictiva.
Nu locuiesc cu parintii, nu stiu cu ce ma ocup si nu cred ca ar intelege despre ce este vorba.
Eu m-as incadra tot la categoria "prostitutie"? :)) ... nu prea se potriveste cu definitia din Dex.
O alta intrebare, daca o fata virgina ar lucra in acest domeniu (logic, fara sa foloseasca jucarii), ar intra la categoria prostitutie? Eu nu am mai vazut prostituata virgina :)). Si spre uimirea unora dintre voi, chiar exista fete virgine care lucreaza ca model de videochat la sectiunea Adult ;).
No avatar
raini

Fiecare persoana in parte este raspunzatoare pentru ceea ce face si pentru deciziile luate. Nu esti obligat sa te justifici in fata nimanui. Tu alegi ce spui si tu decizi ce persoane au voie sa intre in viata ta. Am intalnit oameni care accepta ideea de videochat, fie pentru ca lucreaza in domeniu, fie pentru ca sunt deschisi in gandire. Sunt si persoane care sunt impotriva conceptului de videochat, pentru ca pur si simplu nu ar concepe lucrul asta, fara vreo explicatie logica. Eu personal nu dau explicatii nimanui. Ceea ce ma intereseaza este sa avansez, sa invat cat mai multe si evident, sa imi maresc castigurile.
bug.dan, ai dreptate: sunt si fete virgine care fac videochat. Cand am vorbit prima data cu o fata care facea videochat si mi-a zis ca e virgina, credea ca ..e imposibil, ca e o contradictie in termeni, insa uite ca e adevarat.
La fel de adevarat este ca nu trebuie sa judecam niciodata o carte in functie de coperta.
No avatar
Ilinca

De ce sa-mi fie rusine?Alte persoane ar trebui sa aiba acest sentiment deoarece se multumesc cu putin si nu sunt capabile sa lupte pentru o viata mai buna.Am auzit comentarii negative doar din partea unor oameni frustrati care cu siguranta nu ar reusi sa faca multi bani in acest domeniu.Cel mai mult ma supara cand ii aud pe altii spunand ca cei/cele care fac videochat au ales un job rusinos in loc sa mearga la un loc normal de munca.Serios?Eu cred ca muncesc destul de mult ,in plus o fac cu cap fara sa ma multumesc cu un salariu de 1.000-2000 de lei pe luna.Acesti bani ii pot face intr-o singura zi,astfel castig timp si energie.:)
Clara

Asa este Ilinca...rusine mi-ar fi daca as fi vanzatoare la non-stop cu salar de 800lei pe luna. Oare ce poti face cu 800lei pe luna, cu restul datoriilor ce-mi raman ce fac? Nu cred ca este uman sa traiesti cu acest salar si sa fim seriosi, ca sa poti face videochat trebuie sa te duca mintea, nu oricine poate tine membrii de vorba ore intregi si sa primesca sume considerabile pentru asta.B-)
Scrie răspuns