DSLR pe Jasmin?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
corina

Intrebare pt cunoscatori: Se poate face stream cu DSLR pe Jasmin? Pe chaturbate am vazut ca se poate cu SparkoCam. Nu prea imi place calitatea pe care o are webcam-ul meu (Logitech C920) si mi-as cumpara o camera digitala. Multumesc anticipat!:>:>:>:>:x
I do a thing called What I want.B-)
No avatar
Buttercup

Tot ce pot să spun e ca orice DSLR pe post de webcam se va strica foarte repede. Lentilele nu sunt facute sa se miste la acea intensitate (asa des). Mie mi s-a parut și foarte zgomotos când am testat (nu pe LJ, pe alt site). Era horror când încerca focalizeze, se auzea cum se rotea obiectivul. Nu mai vorbesc de faptul că nu era practica deloc si trebuia sa stea musai pe trepied.
Într-adevăr, culorile arată mult mai bine. Dar dacă site-ul nu suporta un alt format mai mare de HD (cat oferă C920), e cam degeaba.

Mai degrabă ti-as recomanda Brio de la Logitech (4K), arată impecabil și stii ca macar e facuta pentru streaming. Dar nici cu asta nu o sa poti trece de HD, fiindcă 99% din site-uri nu oferă platforma pentru o calitate mai mare de transmitere.
arabu1988

corina;21524 wrote: Intrebare pt cunoscatori: Se poate face stream cu DSLR pe Jasmin? Pe chaturbate am vazut ca se poate cu SparkoCam. Nu prea imi place calitatea pe care o are webcam-ul meu (Logitech C920) si mi-as cumpara o camera digitala. Multumesc anticipat!:>:>:>:>:x

buna
as recomanda logitech brio 4k mai bune decat DSLR pt mn in cea ce priveste imagine si colorele si chiar streaming pe 4K aduce mai multi users pe chaturbate iar despre livejasmin nu stiu nimic cu DSLR
We only have what we Give
corina

Buttercup;21525 wrote: Tot ce pot să spun e ca orice DSLR pe post de webcam se va strica foarte repede. Lentilele nu sunt facute sa se miste la acea intensitate (asa des). Mie mi s-a parut și foarte zgomotos când am testat (nu pe LJ, pe alt site). Era horror când încerca focalizeze, se auzea cum se rotea obiectivul. Nu mai vorbesc de faptul că nu era practica deloc si trebuia sa stea musai pe trepied.
Într-adevăr, culorile arată mult mai bine. Dar dacă site-ul nu suporta un alt format mai mare de HD (cat oferă C920), e cam degeaba.

Mai degrabă ti-as recomanda Brio de la Logitech (4K), arată impecabil și stii ca macar e facuta pentru streaming. Dar nici cu asta nu o sa poti trece de HD, fiindcă 99% din site-uri nu oferă platforma pentru o calitate mai mare de transmitere.

Salut! M-am uitat si la pret, si Logitech Brio are si un pret mai bun pt ce ofera. Mersi mult!
corina

arabu1988;21529 wrote: buna
as recomanda logitech brio 4k mai bune decat DSLR pt mn in cea ce priveste imagine si colorele si chiar streaming pe 4K aduce mai multi users pe chaturbate iar despre livejasmin nu stiu nimic cu DSLR

Mersi mult!
Scrie răspuns