Buna,
Sunt noua pe Xmodels si am optat pt Daily payout prin Paxum, insa nu inteleg exact cum funcționează, desi am rasfoit site-ul lor. Am depasit minimul de 50$ de ieri, cand ar trebui sa vireze banii? Pe mfc si cb am plata la 2 săptămâni, de asta sunt in ceata.
Daca ma poate lamuri cineva, va rog! Nu ii astept ca pe painea calda, doar cat sa ma linistesc ca vor intra in curand
Am incercat pe live support sa intreb, insa au liber in weekend.
Mulțumesc
Daily Payout Xmodels
Buna,
xmodels vireaza euro ,deci trebuie sa ai cont Paxum in euro,daca n ai trebuie sa-ti deschizi,e relativ simplu dureaza un minut ,si apoi xmodels iti vireaza cei 50 minus comisionul de 1.02 euro parca ,iar tu trebuie sao transferi in contul de dolari sa i poti transfera pe card daca ai sau direct in external card.e simplu .Daca ziua se incheie pana la 1 am cu cei 50 de euro minimum ,ti se vor transfera in paxum a doua zi la ora 1 pm,la amiaza minus comisionul lor de un euro si ceva depinde de suma tramsferata ,verifica sa vezi daca ti s- a intors suma inapoi in contul x models sau verifica contul paxum in euro daca ai unul deja deschis .Sper ca ai inteles!
xmodels vireaza euro ,deci trebuie sa ai cont Paxum in euro,daca n ai trebuie sa-ti deschizi,e relativ simplu dureaza un minut ,si apoi xmodels iti vireaza cei 50 minus comisionul de 1.02 euro parca ,iar tu trebuie sao transferi in contul de dolari sa i poti transfera pe card daca ai sau direct in external card.e simplu .Daca ziua se incheie pana la 1 am cu cei 50 de euro minimum ,ti se vor transfera in paxum a doua zi la ora 1 pm,la amiaza minus comisionul lor de un euro si ceva depinde de suma tramsferata ,verifica sa vezi daca ti s- a intors suma inapoi in contul x models sau verifica contul paxum in euro daca ai unul deja deschis .Sper ca ai inteles!
-
GabrielaGa
Multumesc de raspuns,
Am cont de paxum, in dolari si euro. Am si card, folosesc de multi ani Paxum. De la miezul noptii pana pe la 3 am, am facut in jur de 120 dolari. Lucrez de mult timp in industrie, insa niciodată nu am optat pt daily Payout. Sunt obisnuita cu plata la 2 saptamani.
Banii sunt inca in contul xmodels. Nu imi e clar cu orele, cand ar trebui sa ii vireze.
Am cont de paxum, in dolari si euro. Am si card, folosesc de multi ani Paxum. De la miezul noptii pana pe la 3 am, am facut in jur de 120 dolari. Lucrez de mult timp in industrie, insa niciodată nu am optat pt daily Payout. Sunt obisnuita cu plata la 2 saptamani.
Banii sunt inca in contul xmodels. Nu imi e clar cu orele, cand ar trebui sa ii vireze.
pai la 1a.m se inchide ziua deci o sa-i ai maine la amiaza in jur de ora 1 pm.Daca ai minimum 50 de euro pana la ora 1 noaptea ,ti se vor transfera a doua zi la amiaza in contul de euro.Nu inteleg de ce zici ca ai facut 120 de dolari cand xmodels lucreaza exclusiv cu euro deci castigurile tale sunt in euro nu dolari.
pai la 1a.m se inchide ziua deci o sa-i ai maine la amiaza in jur de ora 1 pm.Daca ai minimum 50 de euro pana la ora 1 noaptea ,ti se vor transfera a doua zi la amiaza in contul de euro.Nu inteleg de ce zici ca ai facut 120 de dolari cand xmodels lucreaza exclusiv cu euro deci castigurile tale sunt in euro nu dolari.
Deci maine la amiaza ,dupa ora 13, 13.05-13.10 de obicei,rareori intarzie indiferent daca e week end sau nu ,ti se vor transfera cei 120 de euro in contul de paxum in euro ,minus comisionul de vreo 2 euro cred la suma asta ,creste progreziv dar comisionele sunt relativ mici,cele de transfer in contul Paxum .Tot ce faci intr o zi pana la ora 1 noaptea ti se transfera in contul paxum in euro a doua zi de unde tu apoi ti i transferi inconntul paxum in dolari sau metoda aleasa,daca cumva nu primesti mail de la Paxum ,verifica ti contul de Paxum in euro maine la amiaza.Sper sa-ti fie de folos .Sunt f seriosi cu platile deci o sa-i ai maine la amiaza.Succes
-
GabrielaGa
Mulțumesc frumos pt raspuns.
Acum sunt lamurita
Acum sunt lamurita
Mfc are optiunea daily payout ,minimul este 10 usd ,trebuie sa ceri daily payout de fiecare data ce ai in cont minimul de 10 usd ,si ii primesti lunea,miercurea si vinerea dupa ora 14 de obicei .pe cb daily payout este zilnic sau cel tarziu a doua zi daca ai minimul de 25 din care 5 comisionul de transfer,cred ca trebuie sa dai mail la suport sa ti activeze daily payout .sper ca m-am facut inteleasa ,scuzede greseli scriu in graba .