Sa va spun cum m-am apucat eu de videochat.Am auzit acum cativa ani -proaspat studenta la Chimie si mai ales fara bani :( - ca daca esti frumusica si stii niscaiva engleza poti sa faci bani si stand degeaba .Cum? Trebuie mai intai sa convingi pe mama si tata sa iti faca rata la un laptop buun :D si sa iti ia si camera hd ca sa ai imagine buna cand o sa vorbiti pe skype sau facebook .
Ok avem laptop.....acu ce te faci ca stai in chirie cu o verisoara si 2 colege care sunt din sat la tine si nu poti risca sa afle concetatenii ce activitati desfasoi tu. Simplu : Mamaaaa nu mai suport sa stau cu ele,nu fac curatenie,imi mananca bunatatea de mancare ce mi-o trimiti si cel mai important nu pot sa invat ca fac galagie si vin cu baieti acasa. Asa ,mama care ma iubeste ,face un efort si ma muta la garsoniera sa aiba fetita ei conditii sa ajunga premianta Nobel.
,
Avem si locatie Uraaaaa!!!!!
Am pus cateva tablouri pe pereti si ceva fluturasi am sunat la un studio si la 3 zile deja transmiteam "direct" ,castigurile curgand garla.Voi cum ati inceput?
Daca vrei poti!!!!!
Cum m-am apucat eu? Pai, satula de munca pe bani putini si in schimburi, satula de datorii care nu sa mai terminau si de nervii cotidieni. Am discutat serios cu barbatul meu si am ajuns la concluzia ca alta modalitate nu avem pt a ne putea revenii si a avea si noi un trai mai bun. Asa ca am cercetat, am gasit un studio ,profesionist zic eu,si m-am pus pe treaba. Asta e a treia saptamana..sper sa vad roadele curand. :-)
Eu m-am apucat de videochat, cu gandul ca vreau sa-mi continui studiile. Nu aveam suficienti bani sa-mi pot permite sa fac medicina cu taxa, asa ca m-am gandit ca ar fi mai bine sa fac un efort si sa muncesc cinstit pentru a-mi indeplini visul, asa ca m-am apucat de videochat. Acum nu numai ca sunt studenta in anul 2 la medicina datorita acestui job, dar imi permit si o chirie in centrul Iasului, intr-un apartament cu 2 camere utilat modern, nu mai zic de hainute, distractie etc. In concluzie sunt foarte multumita de job-ul meu, mai ales ca primesc banii la zi si imi pot permite zile de shopping exclusiv. :)
-
ChatExperience
BUNA FETELOR,
PERMITETI-MI SA VA PREZINT SCURT AVANTAJELE VIDEOCHAT-ULUI DE ACASA:
- Lucrezi de acasa , fara un program fix.
- Tu esti propiul sef.
- In fiecare zi vei avea banii in cont.
- Nu esti spionata si inregistrata cum se intampla in majoritatea studiourilor.
- Absolut nimeni in afara de tine nu va sti unde lucrezi.
PERMITETI-MI SA VA PREZINT SCURT AVANTAJELE VIDEOCHAT-ULUI DE ACASA:
- Lucrezi de acasa , fara un program fix.
- Tu esti propiul sef.
- In fiecare zi vei avea banii in cont.
- Nu esti spionata si inregistrata cum se intampla in majoritatea studiourilor.
- Absolut nimeni in afara de tine nu va sti unde lucrezi.
-
StudioBianca
Studio Bianca colaboreaza pentru activitatea de videochat de acasa cu modele din toata tara. Este o activitate care se poate desfasura fara probleme din confortul propriei locuinte si care necesita o minima investitie intr-o conexiune la internet, un calculator sau laptop cu camera web si microfon. Activitatea, in sine, presupune conversatii cu tenta erotica, live, prin webcam, cu persoane din strainatate.
Utilizatorilor din Romania le este ABSOLUT INTERZIS ACCESUL pe site-urile pe care se va desfasura activitatea de videochat. Fiecare model are deplina libertate in a discuta si a face exact ceea ce doreste in fata camerei, astfel incat sa castige aprecierea utilizatorilor si sa atraga castiguri cat mai substantiale din aceasta activitate. De asemenea fiecare model are libertate deplina in a se organiza si a-si stabili programul zilnic de lucru. Castiga intre 100$ si 500$ zilnic foarte usor de la domiciliul tau.
Utilizatorilor din Romania le este ABSOLUT INTERZIS ACCESUL pe site-urile pe care se va desfasura activitatea de videochat. Fiecare model are deplina libertate in a discuta si a face exact ceea ce doreste in fata camerei, astfel incat sa castige aprecierea utilizatorilor si sa atraga castiguri cat mai substantiale din aceasta activitate. De asemenea fiecare model are libertate deplina in a se organiza si a-si stabili programul zilnic de lucru. Castiga intre 100$ si 500$ zilnic foarte usor de la domiciliul tau.
Eu imi doream tare mult sa fiu independenta financiar. Sa nu mai depind de mama si de tata, care imi trimiteau bani, eu fiind la facultate in momentul in care am inceput jobul. Am cautat, am mers la multe interviuri, pentru diverse locuri de munca. Trebuie sa recunoasc ca si parerea unei prietene m-a influentat putin, ea lucrand deja la studioul la care sunt si eu acum. Eram putin sceptica, asa ca am vrut sa ma conving singura. Am mers, m-am convins ca sunt intr-adevar toate conditiile pe care mi le prezentase si prietena mea si...am inceput! Dupa primii banuti castigati, eram atat de incantata, parca nu-mi venea sa cred. Puteam sa fac tot ce vreau, sa merg unde vreau. Mi-am realizat unele dintre visele la care uneori nici nu indrazneam sa ma mai gandesc. Nu spun ca a fost foarte usor, dar nicaieri nu este usor la inceput, dar pot sa spun ca merita pe deplin.
inainte de a incepe, faceam munca de birou - partea mai putin buna erau banii. m-am gandit ca trebuie sa fac ceva, o schimbare, orice. am vazut un reportaj la tv si mi s-a parut interesant. da, trebuie sa recunosc: mai cu seama dat fiind banii pe care ii puteam castiga. am cautat mai multe studiouri si am ajung la cel cu care colaborez si acum, dupa atat timp.
Este greu sa iti poti permite sa ai o viata de student cand parintii tai nu invart banii cu lopata. Eu tot din necesitate m-am apucat sa lucrez in acest domeniu, nu imi ajungeau nici pentru mancare banutii trimisi de parinti. Am o prietena, care si ea studenta s-a apucat de videochat, mi-a spus ca de cand lucreaza isi poate permite nu numai sa isi plateasca taxa la facultate dar si ca isi poate face tot felul de "mofturi". Am stat pe ganduri cateva zile iar in cele din urma am mers cu ea la un interviu, deoarece nu vroiam sa fiu singura, nu stiam foarte multe lucruri despre domeniul asta. A fost mai dificil la inceput dar acum sunt multumita de acest job.
Eu la inceput habar nu aveam ce e ala videochat, dar cautandu-mi loc de munca, vedeam peste tot plin de anunturi pentru angajare in acest domeniu. Bineinteles ca nici nu ma gandeam in acel moment sa aplic pentru un job de acest fel in primul rand pentru ca nu intelegeam eu prea bine cu ce se mananca si in al doilea rand nu imi inspirau deloca incredere acele bonusuri substantiale oferite la angajare. De asemeni eram convinsa ca este imposibil sa castigi atatia bani dupa cum spuneau anunturile. M-am angajat pana la urma intr-un salon de infrumusetare in care modalitatea de plata era aceeasi ca si la studio-ul in care lucrez in prezent: procentaj din incasari. Acolo primeam 40%, aici 50 %, insa marea diferenta se vede la final de luna cand trag linie si castigurile de aici sunt de 10 ori mai mari.
A trecut o perioada buna in care am lucrat in acel salon, insa situatia financiara a familiei era jalnica. Eram nevoiti de la un salar la altul sa ne tot imprumutam. Satula fiind de aceasta situatie, dorindu-mi enorm sa ne putem permite si noi un concediu la mare, sa ii putem oferi copilului tot ce e mai bun, mi-am facut curaj si m-am dus la un interviu la unul din studiourile acelea care ofereau un salariu de cateva ori mai mare decat cel care il aveam in prezent, plus bonusul imens de angajare. M-am gandit ca nu am nimic de pierdut. Dupa interviu, am ajuns acasa i-am povestit sotului unde am fost si tot ce am vorbit acolo. Intelesesem si noi intr-un final ce e ala videochat! :D :D :D Dupa aproximativ 3 saptamani am inceput sa lucrez in colaborare cu acel studio si treptat, dar destul de rapid si vizibil situatia noastra fnanciara s-a imbunatatit si implicit si atmosfera din casa a devenit una mai relaxanta, suntem mai veseli si cu mai mult chef de viata. Nu stiu pana cand voi continua cu acest job, dar deja am scapat de o mare parte din datorii, din rate si asta este o mare realizare :)
A trecut o perioada buna in care am lucrat in acel salon, insa situatia financiara a familiei era jalnica. Eram nevoiti de la un salar la altul sa ne tot imprumutam. Satula fiind de aceasta situatie, dorindu-mi enorm sa ne putem permite si noi un concediu la mare, sa ii putem oferi copilului tot ce e mai bun, mi-am facut curaj si m-am dus la un interviu la unul din studiourile acelea care ofereau un salariu de cateva ori mai mare decat cel care il aveam in prezent, plus bonusul imens de angajare. M-am gandit ca nu am nimic de pierdut. Dupa interviu, am ajuns acasa i-am povestit sotului unde am fost si tot ce am vorbit acolo. Intelesesem si noi intr-un final ce e ala videochat! :D :D :D Dupa aproximativ 3 saptamani am inceput sa lucrez in colaborare cu acel studio si treptat, dar destul de rapid si vizibil situatia noastra fnanciara s-a imbunatatit si implicit si atmosfera din casa a devenit una mai relaxanta, suntem mai veseli si cu mai mult chef de viata. Nu stiu pana cand voi continua cu acest job, dar deja am scapat de o mare parte din datorii, din rate si asta este o mare realizare :)
Eu m-am apucat de videochat in urma cu un an.In trecut am avut cateva cunostinte care au lucrat in acest domeniu si mi-au povestit in ce consta acest job.Satula de bani putini, m-am hotarat in sfarsit sa merg la un interviu.Singurul meu regret este ca am inceput sa lucrez tarziu,daca m-as fi apucat mai din timp acum cu siguranta aveam cumparat macar un apartament cu 2 camere.