arabu1988;12127 wrote: cum trimis tu mail direct din mail sau site ?
si din e.mail si din site....ambele e.mail identic...cate 2 pe zi ..
Cupon Paxum Pentru Card De La Chaturbate :-X
-
daucusapaa
Buna! Am citit cateva ceva despre cupoanele astea din postarile anterioare, dar n-am inteles mare lucru..poate cineva sa explice mai in detaliu cum se procedeaza, cum intri in posesia lor si mai ales daca si MFC ofera aceasta posibiliate?
daucusapaa;12272 wrote: Buna! Am citit cateva ceva despre cupoanele astea din postarile anterioare, dar n-am inteles mare lucru..poate cineva sa explice mai in detaliu cum se procedeaza, cum intri in posesia lor si mai ales daca si MFC ofera aceasta posibiliate?
buna
nu stiu de MFC dar ce spun este valabil pentru chaturbate doar dai DM pe twitter si iti dea 2082 de tokens
buna
nu stiu de MFC dar ce spun este valabil pentru chaturbate doar dai DM pe twitter si iti dea 2082 de tokens
We only have what we Give
daucusapaa;12272 wrote: Buna! Am citit cateva ceva despre cupoanele astea din postarile anterioare, dar n-am inteles mare lucru..poate cineva sa explice mai in detaliu cum se procedeaza, cum intri in posesia lor si mai ales daca si MFC ofera aceasta posibiliate?
MFC ul a dat un raspuns vag la aceasta intrebare.Gen,sa intrebam Paxum daca mai au valabila aceasta oferta;Chaturbate nu mai anuntat nimic pe Twitter de pe 12.04.Tind sa cred ca a expirat oferta
MFC ul a dat un raspuns vag la aceasta intrebare.Gen,sa intrebam Paxum daca mai au valabila aceasta oferta;Chaturbate nu mai anuntat nimic pe Twitter de pe 12.04.Tind sa cred ca a expirat oferta
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
-
octav@paxum.com
Cupoanele sunt niste promotii facute de clientii paxum care decid sa dea anumit discount la cei pe care platesc pentru serviciile paxum. De exemplu un site poate face o promotie si spune ca transferul bancar din paxum in loc sa coste $5 costa $1 atunci dau un cupon de $4 catre membri pentru o perioada limitata sa ajute cu contravaloarea in bani membri lor. Este ceva optional si nu trebuie sa completati daca nu aveti cupon in paxum decat daca ati primit un cupon de la situl care va plateste.
Raspuns de la CHATURBATE Thank you for contacting support!
We’ve added you to the waiting list for receiving a Paxum code.
If you do not receive a code in the next few days, go ahead and sign up and pay for the card, and we will reimburse your Chaturbate account the $ fee manually.
Please let us know if we can help you any further.
If you do not receive a code in the next few days, go ahead and sign up and pay for the card, and we will reimburse your Chaturbate account the $ fee manually.
Ann;12501 wrote: Raspuns de la CHATURBATE Thank you for contacting support!
Sper sa se inteleaga ca am contactat suportul intreband care sunt criteriile pentru care pot opta pentru Paxum card coupon fee
Sper sa se inteleaga ca am contactat suportul intreband care sunt criteriile pentru care pot opta pentru Paxum card coupon fee