Cum inchid contul
Buna as avea si eu o problema ... muncesc in studio si in 15 cand se inchieie perioada pe livejasmin este ultima mea zi de munca . Se poate sa imi inchida contul inainte de a li se livra banii in cont ? Si a doua problema cum pot verifica daca mi-au inchis contul ? Multumesc anticipat
-
northface78
Blacksoul;7948 wrote: Buna as avea si eu o problema ... muncesc in studio si in 15 cand se inchieie perioada pe livejasmin este ultima mea zi de munca . Se poate sa imi inchida contul inainte de a li se livra banii in cont ? Si a doua problema cum pot verifica daca mi-au inchis contul ? Multumesc anticipat
Nu. Banii intra pe contul de studio, asa ca banii care i-ai facut in perioada 1-15 le vor intra automat indiferent daca inchid sau nu contul.
Cat despre inchidere...ei pot sa il dezactiveze, iar daca vrei sa lucrezi din alt studio, cei de la noul studio se vor ocupa sa iti creeze un cont nou, insa daca vrei sa lucrezi de acasa, atunci poti sa iti faci cont de model independent si ar trebui sa ti-l creezi fara probleme indiferent daca ei au dezactivat sau nu contul tau de model din studio.
Dar, exista si un dar, am inteles ca sunt si unele studio-uri care au contracte de exclusivitate cu Jasmin, si daca le pleaca vreun model din studio, atunci acel model o perioada nu va putea lucra pe Jasmin, indiferent unde pleaca sa lucreze, la alt studio sau de acasa.
Nu. Banii intra pe contul de studio, asa ca banii care i-ai facut in perioada 1-15 le vor intra automat indiferent daca inchid sau nu contul.
Cat despre inchidere...ei pot sa il dezactiveze, iar daca vrei sa lucrezi din alt studio, cei de la noul studio se vor ocupa sa iti creeze un cont nou, insa daca vrei sa lucrezi de acasa, atunci poti sa iti faci cont de model independent si ar trebui sa ti-l creezi fara probleme indiferent daca ei au dezactivat sau nu contul tau de model din studio.
Dar, exista si un dar, am inteles ca sunt si unele studio-uri care au contracte de exclusivitate cu Jasmin, si daca le pleaca vreun model din studio, atunci acel model o perioada nu va putea lucra pe Jasmin, indiferent unde pleaca sa lucreze, la alt studio sau de acasa.
I am a puzzle that needs some figuring out. https://www.youtube.com/watch?v=6NP7lbW4SZ0
Multumesc pentru raspun .... am citit de chestia aia cu exclusivitatea dar cika acordul asta se face doar daca e un studio cu incasari mari ceea ce aici nu se pune problema ... sper sa nu am probleme ... ai cumva idee daca lucrez de acasa ce ar trebui sa imi fac ca sa fiu in legalitate un pfa ?