Cum imi pot face un cont pe Amazon?
Pentru a putea crea un cont pe Amazon se va intra pe site-ul http://www.amazon.com si se va merge la sectiunea "New customer? - Start here"

Apoi se vor completa campurile cu nume, adresa de e-mail si parola.

Membrii care vor dori sa va trimita cadouri pot alege ceva din WishList-ul vostru sau pot cumpara Gift Card-uri pe care le puteti cheltui pe acest site.
Recomand varianta cu Gift Card-ul (Cec Cadou) deoarece este cel mai sigur. Sumele pot varia (intre 0,5$ si 2000$). Pentru a primi un Gift Card este necesar sa oferi doar o adresa de e-mail unde vei primi un cod pe care il vei introduce cand vei dori sa achizitionezi un produs de pe acest site.
Daca alegi metoda "Wish List", trebuie sa ai in vedere ca membrul / membrii iti pot vedea numele, tara si orasul dar NU si adresa pe care o vei completa pentru a iti putea fi trimise cadourile.
Pentru a putea crea WishList, se va merge la sectiunea din dreapta sus si se va da click pe "Create a Wish List".
Aici exista 3 optiuni cu privire la gradul de confidentialitate al acestei liste.
1. "Public" - oricine poate vedea aceasta lista.
2. "Shared" - doar persoanele care au link-ul paginii (oferit de catre tine) pot vedea continutul.
3. "Private" - doar tu vei putea vedea aceasta lista.

Cand vei dori sa adaugi obiecte in lista ta de dorinte (Wish List), va trebui sa accesezi "Department" (stanga sus), iar apoi categoria din care face parte obiectul pe care ai dori sa il adaugi.
De exemplu, eu am ales sectiunea "Electronics & Computers" si subcategoria "Cell Phones & Accesories" deoarece m-am gandit sa adaug in lista creata un telefon IPhone 6 Gold.

Daca aveti mai multe liste, produsele se pot muta dintr-o lista in alta oricand.

Apoi se vor completa campurile cu nume, adresa de e-mail si parola.

Membrii care vor dori sa va trimita cadouri pot alege ceva din WishList-ul vostru sau pot cumpara Gift Card-uri pe care le puteti cheltui pe acest site.
Recomand varianta cu Gift Card-ul (Cec Cadou) deoarece este cel mai sigur. Sumele pot varia (intre 0,5$ si 2000$). Pentru a primi un Gift Card este necesar sa oferi doar o adresa de e-mail unde vei primi un cod pe care il vei introduce cand vei dori sa achizitionezi un produs de pe acest site.
Daca alegi metoda "Wish List", trebuie sa ai in vedere ca membrul / membrii iti pot vedea numele, tara si orasul dar NU si adresa pe care o vei completa pentru a iti putea fi trimise cadourile.
Pentru a putea crea WishList, se va merge la sectiunea din dreapta sus si se va da click pe "Create a Wish List".
Aici exista 3 optiuni cu privire la gradul de confidentialitate al acestei liste.
1. "Public" - oricine poate vedea aceasta lista.
2. "Shared" - doar persoanele care au link-ul paginii (oferit de catre tine) pot vedea continutul.
3. "Private" - doar tu vei putea vedea aceasta lista.

Cand vei dori sa adaugi obiecte in lista ta de dorinte (Wish List), va trebui sa accesezi "Department" (stanga sus), iar apoi categoria din care face parte obiectul pe care ai dori sa il adaugi.
De exemplu, eu am ales sectiunea "Electronics & Computers" si subcategoria "Cell Phones & Accesories" deoarece m-am gandit sa adaug in lista creata un telefon IPhone 6 Gold.

Daca aveti mai multe liste, produsele se pot muta dintr-o lista in alta oricand.

Am si eu cont pe Amazon, este foarte ok, primesti cadouri de la membrii care doresc sa iti ofere si altceva, nu numai tips-uri, mai ales daca este ziua ta de nastere sau ai luat vreun examen la facultate etc, motive se gasesc :P. Daca nu esti sigur ca este permis pe un anumit site, poti intreba admin-ul sau poti citi regulamentul site-ului. Eu in principal am mers pe optiunea de GiftCard, am adunat mai multe pana cand am avut suficienti bani sa imi cumpar un MacBook si un IPhone, sunt foarte incantata de aceasta posibilitate. :x
Am primit cadouri de pe Amazon chiar si de la un guest de pe Mfc.Unii imi dadeau tipsuri pe site-uri pentru a-mi cumpara singura,cu banutii in mana iar altii mi-au cumparat direct de pe site.Am primit pana acum:jucarii erotice, rochii si lenjerie intima.
Am uitat sa va multumesc pentru ajutor. Mi-am facut cont pe Amazon si i-am spus membrului ca cel mai bine pentru mine ar fi GiftCard-ul iar daca doreste sa imi cumpar ceva de acolo in mod special, sa imi spuna. Pana acum mi-am cumparat un telefon si un laptop. Momentan membrul nu a vrut sa imi cumpar ceva in mod special, oricum ii mai fac eu surprize placute ca deh...I have to make him happy.
-
jonnyboy007
Salut!sunt destul de nou im ceea ce priveste videochatul...am si eu o intrebare....un membru mia trimis un gift card pe amazon....am primit mailul dar nu am bani in balanta siteului....ce trebuie sa fac??va multumesc
jonnyboy007;5047 wrote: Salut!sunt destul de nou im ceea ce priveste videochatul...am si eu o intrebare....un membru mia trimis un gift card pe amazon....am primit mailul dar nu am bani in balanta siteului....ce trebuie sa fac??va multumesc
Nu cred ca trebuie sa ai bani pe site, pentru ca tu trebuie sa folosesti gift cardul pentru a-ti putea achizitiona lucrurile dorite. Cu acel gift card/voucher/cod platesti, nu cu banii tai.
Nu cred ca trebuie sa ai bani pe site, pentru ca tu trebuie sa folosesti gift cardul pentru a-ti putea achizitiona lucrurile dorite. Cu acel gift card/voucher/cod platesti, nu cu banii tai.
-
jonnyboy007
Da stiu ca nu cu bani mei...dar cum fac??pun ce vreau sa cumpar si dupa folosesc gift cardul??sau cum??
-
jonnyboy007
Da o sa incerc....si daca am o suma mai mare decat ce vreau sa cumpar,imi raman restul de bani??unde pot vedea cati bani am im aceste giftcard??