Conturi onlyfans

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
WebMaster

Buna seara. Ca studio poti detine conturile modelelor de onlyfans ? Veniturile sa fie discutate la inceput, gen 50-50, si niciuna din parti sa nu poata "fugi" cu contul. Se poate asa ceva ? Mersi mult !
No avatar
MiaJohns

50% sa iei pentru ce, mai exact? Only e ca un fel de instagram și aproape la fel de ușoară e și crearea de conturi pe el, nu-i trebuie modelului o camera amenajata, un pc scump și performant, o camera scumpa de calitate înaltă etc. Totul se întâmplă de pe propriul ei telefon. Ședințe foto i-ai putea oferi ca studio dar în ziua de azi e super accesibil sa găsești un fotograf ok la preturi rezonabile, plus ca majoritatea contentului este realizat de pe propriul telefon, după cum spuneam, cu maxim un ring light folosit. Only nu e videochat, și chiar dacă are funcția de live e la fel de simpla de realizat ca de pe un banal cont de instagram, deci nu vad de ce și-ar împărți contul cu un studio. Și cum vine asta ca dacă pleacă nu va folosi contul nici una dintre părți? De unde are ea garanția ca tu ca studio nu înregistrezi alt model pe contul ei deja crescut de ea personal cu un nr de abonați regulari? Întrebarea e stupida și la fel și faptul ca va trece prin cap sa încercați orice tertip de genul ca să mai scoateți un ban. La vc înțeleg ideea de studio, dar pentru Only sau alte platforme de content selling trebuie sa fii prea proasta ca să împarți banii și munca cu un studio.
No avatar
WebMaster

Eu am intrebat daca se poate din punct de vedere legal asa ceva, prin contract un cont de onlyfans sa fie detinut in mod egal de ambele parti, asta e singura mea intrebare, nimic altceva. Intreg comentariul tau e offtopic ..

Iar ca sa-ti raspund de ce ar colabora ? Pt ca am milioane de afisari pe retelele sociale si sute de mii de urmaritori pe nisa asta, pt ca as putea colabora usor cu modele de top (cu notorietate foarte mare) si pt ca am N idei de a devenii virala intr-un timp foarte scurt, sunt 100% sigur ca as putea duce un model de la 2000$ pe luna la 20.000$ intr-un an de munca. Si nici nu as colabora cu orice fata incat sa ne irosim timpul reciproc ..
No avatar
MiaJohns

Nu este deloc offtopic, recitește-ți întrebarea și caută unde se regăsește cuvântul "legal" ai întrebat doar dacă se poate sa găsești proa... "modele de top" care-și împart banii și munca [pentru ca munca de content selling e NET mai mare față de camming dpdv al efortului și al promovării]. Only oferă zeci de pagini afiliate care îți pun la dispoziție o grămadă de tools de promovare. Eu te cred ca tu ești webmaster și poate deții o pagina foarte populara dar e degeaba dacă nu ai "produsul", adică modelul. Și clar, nu o sa găsești așa ceva pentru ca fetele sunt deștepte și se descurca singure. Sunt ff multe care nu au nici măcar rușine de ceea ce fac și o fac direct cu nume și prenume, promovându-se pe propriile conturi de instagram și Twitter singure. Revenind la ce ai spus ca tu faci un model care câștigă 2k sa câștige 20k într-un an, asta suna exact ca genul ala de promisiuni fake pe care le întâlnești în studiourile scârboase, gen "lucrează cu noi și îți iei un apartament în minim un an". Sincer, e penibil și repet ONLYFANS NU E VIDEOCHAT! Eu lucrez pe only din 2017 și totul am construit singura,cu timpul și cu multa implicare și crede-mă ca nu as împărți banii și munca mea de atâția ani cu nimeni pentru nimic în lume și ca mine probabil gândesc foarte multe fete care au Only sau care au idee măcar despre ce este vorba. Și asta ca tu nu ai colabora cu orice fata, adică? Ai colabora cu modelele de top, țiplă care vin din spate cu un huge fan Base? Nu o sa se întâmple. Poți agăța maxim naive care mai devreme sau mai târziu tot o sa se prindă. Cat despre legalitate, nu e legal, cum nici videochat-ul nu este. Nu are cod caen, nu exista carte de munca și nu ai un salariu fix, deci probabil poți sa faci un srl prin care sa alegi câteva coduri pe lângă, fake adică, dar ești studio, ar trebui sa știi asta dacă lucrezi sanchi legal, deci din nou, lame as fuck
No avatar
MiaJohns

Și încă ceva ce am uitat sa menționez pentru ăia 50% pe care ai pretenția sa ți-i dea modelul tu ar trebui să întreții contul ei de la A la Z, asta înseamnă că ea îți trimite ție poze sau videouri in fiecare zi un anumit nr , tu le postezi, tu te ocupi de ABSOLUT TOT pentru ca ea să aibă abonați: de promovare, de reduceri, de cadouri pentru noii abonați, tu trebuie sa vorbești cu ei în DM pe only, de Twitter și instagram,oricând la orice ora, ea doar își va vinde imaginea! În rest de cont tu trebuie sa ai grija cu totul, altfel nu meriți partea aia pentru niște retweets sau conturi. Onlyfans și toate celelalte sites de genul implica foarte foarte foooooarte multă muncă și disponibilitate non stop, imaginație,interacțiune non stop nu e ca vc repet din nou! Nu ii oferi o camera bine amenajata, un pc de gaming super performant și o camera web, și la sfârșitul programului gata ea se poate deconecta,are timp liber etc, acolo e o munca continua pentru un venit considerabil,iar tu nu poți decât sa ii oferi asa ca dacă vrei aia 50% tu trebuie sa faci tot,pt ca ea trebuie doar sa își vândă imaginea,atât.
Ann

Oricum nu inteleg de ce ai avea nevoie de promovarea unui webmaster sau a unui studio de videochat, cand promovarea pe TikTok este la un click distanta. Si cine are un amarat de cont de TikTok stie exact despre ce sume vorbim, mai mult de 2K/luna. Trebuie doar implicare si sa iti asumi MAXIM
, ceea ce nu toate suntem dispuse. Nici macar nu cred ca ai nevoie de un fotograf profesionist, un telefon de ultima generatie, niste lumini, un iubit si o camera de lux de hotel ar fi suficient…zic eu. Pe mine incepe sa ma amuze cum incearca toata lumea sa agate si sa faca bani pe spatele altora, dar stiti vorba aia, nu e prost cine cere, prost e cel care accepta.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Ana88

Daca onlyfans accepta panarame de studiouri,avea optiunea asta,daca nu au,nu ramane decat sa prostesti pe vreuna...
Scrie răspuns