CONT STREAMATE PE FIRMA

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
corina

mai are cineva cont pe firma pe streamate si a completat formularul W-8BEN-E? daca da, puteti sa imi trimiteti un model?:-S
I do a thing called What I want.B-)
Nord

Mercy ca mi-ai amintit de cateva saptamani imi propun sa completez acel formular si nu am apucat , cred ca mi-au si blocat platile ca in ultimile doua saptamani nu am primit banii de la ei! O sa incerc sa-l completez desi nu m-am uitat peste el si nici nu am idee cum se face!
Live Cams | Live Sex |
corina

Scarface0293;23548 wrote: Cauta model d completare p google..completezi,scanezi si trimiti

Am deja formularul. dar nu e cel simplu de 1 pagina pt individuals, e cel de 8 pagini pt ENTITIES (firme) si nu stiu ce sa bifez. e mai complicat
corina

Chillyourheart;23581 wrote: cred ca tu confunzi streamate cu streamray.

Nu confund nimic. Am deja cont de model si am primit formularul online in pdf. Aveam doar nevoie de putin ajutor ca sa il completez pt ca e mai complicat pt Firme decat pt Individuals. Nu mai presupune lucruri:)
No avatar
Mex

Salut , eu am deja cont pe STREAMATE dar nu inteleg cum se face plata ? are cineva cont ? va rog frumos imi puteti spune cum functioneaza ? Ms mult
Scrie răspuns