CONT STREAMATE PE FIRMA
Mercy ca mi-ai amintit de cateva saptamani imi propun sa completez acel formular si nu am apucat , cred ca mi-au si blocat platile ca in ultimile doua saptamani nu am primit banii de la ei! O sa incerc sa-l completez desi nu m-am uitat peste el si nici nu am idee cum se face!
Live Cams | Live Sex |
Scarface0293;23548 wrote: Cauta model d completare p google..completezi,scanezi si trimiti
Am deja formularul. dar nu e cel simplu de 1 pagina pt individuals, e cel de 8 pagini pt ENTITIES (firme) si nu stiu ce sa bifez. e mai complicat
Am deja formularul. dar nu e cel simplu de 1 pagina pt individuals, e cel de 8 pagini pt ENTITIES (firme) si nu stiu ce sa bifez. e mai complicat
I do a thing called What I want.B-)
Chillyourheart;23581 wrote: cred ca tu confunzi streamate cu streamray.
Nu confund nimic. Am deja cont de model si am primit formularul online in pdf. Aveam doar nevoie de putin ajutor ca sa il completez pt ca e mai complicat pt Firme decat pt Individuals. Nu mai presupune lucruri:)
Nu confund nimic. Am deja cont de model si am primit formularul online in pdf. Aveam doar nevoie de putin ajutor ca sa il completez pt ca e mai complicat pt Firme decat pt Individuals. Nu mai presupune lucruri:)
I do a thing called What I want.B-)