buna, lucrez la un studio din bucuresti, dar as vrea sa incep sa lucrez independent. am experienta 2 ani, am cam invatat cum merg lucrurile, sunt atenta la detalii (decor, aparatura, ore online) si cred ca ar merita sa incerc.
a colaborat cineva cu Studio20 de acasa? dau intr-adevar comision 100%? sunt transparenti si sinceri? intreb pentru ca as prefera sa am putina indrumare la inceputul tranzitiei, pana imi setez conturile (vreau sa lucrez doar pe siteuri premium pe care nu am mai avut cont pana acum), metoda de payment si tot ce este necesar pentru a lucra legal. voi recomandati o colaborare de genul acesta?
Colaborare de acasa cu studio
Studio 20 este transparent si sincer, dar program lucrul de acasa este suspendat, cum am scris si pe site. Oricat am incercat, nu reusim sa ajutam modelele de acasa sa aima performante bune sau foarte bune, precum cele din studio.
Te putem ajuta insa gratuit cu sfaturi despre conturi, ca nu e asa complicat. Da-ne un mail (contact@studio20.live).
Te putem ajuta insa gratuit cu sfaturi despre conturi, ca nu e asa complicat. Da-ne un mail (contact@studio20.live).
First Global Live Chat Studio Network & Franchise