Carduri paxum/epayservice

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Andreiseby

Sunt noua in domeniu lucrez de acasa si am carduri paxum/epayservice si as vrea sa scot banii de pe ele ! Am cont ing! Am incercat sa scot bani direct de pe paxum la bancomat banca transilvania dar nu mi-a dat voie decat 900lei si mi-a luat 14dolari comision! Voi cum procedat? Multumesc !
No avatar
Ella123

Andreiseby;n42311 wrote: Sunt noua in domeniu lucrez de acasa si am carduri paxum/epayservice si as vrea sa scot banii de pe ele ! Am cont ing! Am incercat sa scot bani direct de pe paxum la bancomat banca transilvania dar nu mi-a dat voie decat 900lei si mi-a luat 14dolari comision! Voi cum procedat? Multumesc !

scoate direct de pe paxum dar de la raiffeisen nu de la transilvania,comisionul ,transilvania are o limita
No avatar
Ella123

Ella123;n42335 wrote:

scoate direct de pe paxum dar de la raiffeisen nu de la transilvania,comisionul ,transilvania are o limita

comisionul este de 2 $ la fiecare tranzactie pe paxum
No avatar
Andreiseby

Multumesc pentru raspuns
ava

in legatura cu epayservice stie cineva cat dureaza sa transferi banii pe external card?ca vad ca pe cardul epayservice nu merg transferurile !am inteles ca au anuntat ca de vineri pana luni au probleme tehnice da totusi e luni azi !Suportul nu raspunde sper ca nu e urmatorul care cade dupa epayment
Scrie răspuns