Buna tuturor, am cateva probleme ai aș dori puțin ajutor

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
onlyme20

Buna, am zis să încerc și eu această meserie, așa ca am apelat la un studio, nu a fost prea ok așa ca am renunțat, acum.. Am zis să încerc de acasă, toate bune si frumoase am fost cont am intrat online.. Prima zi am stat 4 ore cu trafic de 0-2 maxim guesti, a2a zi am stat tot 4 ore cu trafic de maxim 4 guesti.. Dar să nu va gândiți la pvt. Nici vorbă, acum.. Nu știu ce să mai fac.. Abea dacă intră un membru, ce faci bine.. Mai sta 2 min și pleacă, folosesc o cameră logitech c920, calculator bun i7. Lumină bună.. Sunt pozitivă zâmbăreață.. Costumase.. Nu îmi pun un tricou aruncat pe mine și aia e, aici este vorbă despre jasmin, nu am încercat pe alt site, și nici nu prea aș știi pe care să încerc, niște sfaturi din partea voastră mi.ar prinde foarte bine. Va mulțumesc mult
Alessia

Incearca sa te dai cu ulei pe bust sau pe fund, sa dansezi putin, sa faci teasing... ca si cand ar fi multi membri in lista. Sa nu uiti sa nu setezi Member Chat, stai cat mai mult in Free Chat deoarece membrii care sunt in cautare de un model nu te vor putea vedea pe paginile de cautare ale site-ului. Poti intra si tu la randul tau ca Guest pe acest site pentru a observa celelalte modele si incearca sa "furi" cate ceva de la fiecare.
No avatar
anastasia

Buna, onlyme20. Este o diferenta majora intre studio si conturi independente de acasa: nu beneficiezi de sprijin, ajutor, sfaturi. Esti pe cont propriu, te descurci cum poti. La studio lucrurile se schimba radical: esti ajutata permanent, ti se ofera sfaturi, idei despre teasing si cum sa arati in fata camerei. Sfatul meu este fie sa incerci sa inveti singurica toate aceste lucruri intr-un timp relativ scurt, pentru ca scopul este de a castiga banuti, fie sa apelezi la un studio serios, care iti poate oferi tot sprijinul de care ai nevoie. Mult noroc >:D<
No avatar
Camelia

Fii creativa, inventiva, jucausa, adapteaza-te in functie de membri si de situatie. In plus, profilul este foarte important. Trebuie sa ai poze foarte reusite, organizate frumos, cat mai multe detalii despre tine ca model, pentru a atrage membrii si a le starni interesul. Daca vad cateva poze cu tine, aruncate la intamplare pe profil, descrieri incomplete sau prea simple, isi vor orienta atentia catre alte modele.
No avatar
Ivonne

Majoritatea userilor care acceseaza aceste site-uri cauta o scapare, o evadare din problemele cu care se confrunta zi de zi. Unii dintre vizitatori nu isi doresc altceva decat sa comunice, sa socializeze, fapt pentru care atitudinea in fata camerei este esentiala! Trebuie sa inspiri incredere, sa ai o atitudine prietenoasa, sa poti ajuta acel membru sa uite macar pentru putin timp de problemele sale. De felul in care interactionezi cu userii depind atat popularitatea ta pe aceste site-uri cat si, evident, castigurile tale. Asa cum spuneau si fetele mai sus, incearca mereu sa zambesti, sa comunici cu toti userii folosind numele lor cat de des ai ocazia si de preferat ar fi sa incerci sa te victimizezi cat mai putin, spre deloc ;) desi pe moment aceasta pare o oportunitate foarte buna de a face ceva banuti in plus, pe termen indelungat vei avea doar de pierdut daca vei adopta acest strategie. Cunosc cateva cazuri si toate au avut acelasi final regretabil.
De asemeni, inhibitiile te vor tine pe loc. Incearca sa gandesti pozitiv si doar binele tau sa conteze. Atat timp cat te vei afla in zona ta de confort mental si vei avea incredere in tine, rezultatele vor aparea garantat!
Carina

In primul rand iti recomand sa incerci o colaborare cu un studio serios si cu multa experienta in acest domeniu.Desi lucrezi de acasa, poti primi sfaturi legate de aceasta activitate,depre cum poti face teasing,etc.Este important sa ai atasate pe site-uri poze profesionale care sa capteze atentia membrilor,iar in free chat sa ai o atitudine cat mai senzuala,cu miscari lascive,naturale...
No avatar
onlyme20

Va mulțumesc mult pentru răspunsurile voastre, mult noroc și vouă fetelor
No avatar
mistymonique

Si eu una sunt la inceput de drum sa spun asa..Conteaza f mult sa fii tu impacata cu tine, sa fii pozitiva si daca gasesti un mediu unde sa te simti safe si ok, cu oameni care sa te ajute , este excelent. La mine au contat f mult trainerii, sa ai pe cineva care sa te ajute fara sa te judece si sa nu te simti prost. Cei de la Cam4House ce apartin de Cam4 , m-au ajutat enorm. Cred ca este din cauza ca sunt noi pe piata in Bucuresti si au o alta abordare .. :)
No avatar
DPayne

Buna Onlyme20, stiu ca este destul de dificil sa te descurci singura de acasa.. Iti pot recomanda sa incerci sa vb cu cei de la Cam4house, sunt un concept nou in Bucuresti.. si au programe speciale pt modelele care vor sa lucreze de acasa. Iti las un tel sau email, daca te intereseaza 0746547349 / cam4elite@cam4.com
Scrie răspuns