Buna ;)

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Alessia Alex

Buna....sunt noua...sa zicem. Adica am mai facut video chat la studio. Acum as vrea sa FAC de acasa. Problema e ca sunt in Italia. As vrea sa stiu daca e vreun site care ma poate Platì in contul altei persoane sau prin PayPal fara cont bancar. Ce site.uri IMI recomandati pt inceput ? Va multumesc :*
Jasmine

Buna! :) Pentru inceput, daca esti genul de fata mai timida, poti incerca LiveJasmin, Cams, Flirt4Free sau chiar ifriends, iar daca esti mai deschisa, poti incerca MFC, Chaturbate... Sunt multe :) Poti intra si aici sa vezi. (http://www.forumvideochat.com/f14/cel-mai-bun-site-de-videochat-sondaj-vot-23.html) Bafta :* Alessia Alex;8334 wrote: Buna....sunt noua...sa zicem. Adica am mai facut video chat la studio. Acum as vrea sa FAC de acasa. Problema e ca sunt in Italia. As vrea sa stiu daca e vreun site care ma poate Platì in contul altei persoane sau prin PayPal fara cont bancar. Ce site.uri IMI recomandati pt inceput ? Va multumesc :*
No avatar
Alessia Alex

multumesc imi e utila lista cu site-uri. in legatura cu modul de plata?
No avatar
aelia90

de ce nu iti faci un cont firstchoicepayment?
No avatar
Alessia Alex

aelia90;8463 wrote: de ce nu iti faci un cont firstchoicepayment?
multumesc ...asa am si facut ;) e ok? seriosi ?:)
Scrie răspuns