Banca Transilvania

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
issabela

Buna ziua ! Deschid acest topic deoarece am ceva nelamuriri , m-am tot informat despre anumite probleme , cum ar fii ca banca transilvania nu ar mai accepta transfer de bani provenit din videochat . As vrea sa intreb si aici daca cineva a intampinat probleme de genul . Specific ca sunt model independent .
Nord

Uita de Transilvania, rand pe rand au inchis si inca inchid conturile celor ce primesc bani din adult, gambling, criptomonede etc. Eu am avut cont pe firma am primit bani ani la rand pana in Decembrie anul trecut cand mi-au zis ca nu mai putem colabora si ca relatia dintre firma mea si ei trebuie sa se incheie din cauza provenientii banilor desi eu lucrez 100% legal, politica lor nu permite astfel de activitati.
Live Cams | Live Sex |
No avatar
issabela

Multuesc mult de raspuns, daca nu cer prea mult , alte banci care nu sunt asa de curioase si care primesc bani din adult stie cineva?
Nord

Eu momentan am cont la Raiffeisen si primesc bani doar din transfer de la Paxum, momentan e ok dar lucrurile se pot schimba oricand. Garanti bank si Libra bank se pare ca nu au o problema inca cu industria adult! Repet totul se poate schimba de la o zi la alta!
Live Cams | Live Sex |
Scrie răspuns