Atitudinea in videochat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Jasmine

Atitudinea pe care o adopti, iti influenteaza in proportie de 90 % castigurile!
Unii dintre noi percepem aceasta activitate in mod negativ si ne gasim mereu scuze, ne vedem doar defectele ( eu nu pot face fake, eu nu pot face teasing, eu nu pot dansa, eu nu pot fi feminina, eu nu sunt facuta pentru videochat), si altii o percep in mod pozitiv si cauta mereu solutii pentru probleme lor (sunt dispusa sa invat mai mult, vreau sa invat sa dansez la bara, vreau sa explorez senzatii noi, vreau sa fiu mai sexy).
Iata cateva principii bune de urmat in drumul spre reusita:

• Pentru a putea avea succes trebuie sa iti schimbi atitudinea negativa in una pozitiva, si cea pozitiva in una si mai pozitiva :D
  • In realitate, lucrurile nu sunt bune sau rele, ci modul in care le percepem noi le face sa fie astfel.
  • Trebuie sa iti asumi mereu responsabilitatea atat pentru reusitele tale cat si pentru esecuri.
  • Fa lucrurile sa se intample! Nu fi pasiv si temator, caci asta te va tine pe loc.
  • Invata sa folosesti in avantajul tau ceea ce altii au creat deja. Vei fi surprins cand vei afla ca succesu se afla chiar langa tine!
  • Creaza-ti obiective si concentreaza-te pe atingerea lor! Tinteste cat mai sus si ia-ti un avant cat mai mare pentru a putea reusi sa le atingi!
  • Fii echilibrat si cumpatat! Nu te grabi sa ai totul deodata pentru a nu-ti frange aripile inainte sa incepi sa zbori.

Fara atitudinea pozitiva nu vei putea activa aceste principii; legatura dintre acestea este totala!
No avatar
Camelia

Adevarata putere este doar in noi, in noi insine/insene, nu in persoanele de langa noi, in ideea ca trebuie sa credem cu adevarat in noi si in fortele proprii si vom obtine ceea ce vrem, mai devreme sau mai tarziu. Am inceput sa citesc carti de dezvoltare personala in ultima vreme si ma ajuta enorm. Pe zi ce trece sunt tot mai increzatoare si mai optimista si trebuie sa recunosc ca incepe sa imi mearga din ce in ce mai bine pe toate planurile.
Carina

Videochatul pentru mine inseamna multa rabdare,ambitie,atitudine pozitiva si multa munca.Mi-am crescut substantial castigurile de cand am inceput sa petrec mai mult timp online,sa discut mai relaxata cu membrii si sa nu ii sufoc.Acest job m-a ajutat chiar si in viata reala,m-a ajutat sa ma descoper pe mine insami, sa imi dezvalui feminitatea si senzualitatea.
Alessia

Cu siguranta atitudinea pe care o ai iti influienteaza castigurile. Daca ai o atitudine agresiva, nepasatoare sau "disperata", cu siguranta membrii vor iesi din camera in secunda 2 si vor alege un model binedispus, cu zambetul pe buze si care nu grabeste lucrurile ci lasa sa se desfasoare totul cat mai natural.
No avatar
anna94

La fel si modul in care exprimi NU-urile e foarte important, ca sa nu-l pierzi in ziua aia sau mai rau definitiv.

In ceea ce-i priveste pe cei ce cer roleplay cu incest sau alte chestii din astea, nu sunt curioasa sa mai am de-a face cu ei!
Payoneer - Sign up and earn $25
No avatar
Antonia

anna94;2887 wrote: La fel si modul in care exprimi NU-urile e foarte important, ca sa nu-l pierzi in ziua aia sau mai rau definitiv.

In ceea ce-i priveste pe cei ce cer roleplay cu incest sau alte chestii din astea, nu sunt curioasa sa mai am de-a face cu ei!

Ooo da! Atat de adevarat! Este foarte foarte important sa stim sa refuzam membrii atunci cand cerintele lor depasesc puterile, dorintele noastre.
Eu incerc mereu sa conduc discutia spre ceea ce imi doresc eu sau, daca este totusi cazul sa fiu nevoita sa il refuz incerc sa ofer ceva in schimb. De exemplu, daca membrul iti cere anal, nu il refuza cu un "NU" categoric; ii poti spune ca ti-ar placea enorm sa ii arati un squirt show (sau streaptease show sau oil show sau orice altceva care iti face si tie placere in acel moment).
No avatar
Miriam

Atitudinea este atat cheia succesului cat si a eşecului în toate încercările vietii. Atitudinea, perspectiva, parerea despre propria persoana, parerea despre cei din jurul tau influenţează priorităţile, acţiunile, valorile. Atitudinea determină felul în care poti interacţiona cu alţi oameni şi felul în care interacţionezi cu propria ta persoană.
No avatar
Ivonne

O imagine de sine pozitivă se bazează pe cunoaştere, iubire, curaj, respect, credinţă şi încredere. O imagine de sine negativă sau defectuoasă se bazează pe ignorată, teamă, îndoială şi sentimentul insecurităţii. Trebuie sa ne indreptam atentia catre cele 5 semnale ale unei imagini de sine defectuase, deoarece acestea ne impiedica manifestarea viziunii pozitive prin care am putea dobandi o viata mai buna, mai plina de satisfactii. Trebui sa invatam sa transformam stancile ce ne stau in cale in trepte pe care sa urcam catre succes. Sărăcia, lipsurile, limitările, există numai în mintea noastra. Din momentul în care suntem capabili să ne controlam gândurile, putem face, putem avea şi putem fi orice ne dorim.
No avatar
Ivonne

O imagine de sine pozitivă se bazează pe cunoaştere, iubire, curaj, respect, credinţă şi încredere. O imagine de sine negativă sau defectuoasă se bazează pe ignorată, teamă, îndoială şi sentimentul insecurităţii. Trebuie sa ne indreptam atentia catre cele 5 semnale ale unei imagini de sine defectuase, deoarece acestea ne impiedica manifestarea viziunii pozitive prin care am putea dobandi o viata mai buna, mai plina de satisfactii. Trebuie sa invatam sa transformam stancile ce ne stau in cale in trepte pe care sa urcam catre succes. Sărăcia, lipsurile, limitările, există numai în mintea noastra. Din momentul în care suntem capabili să ne controlam gândurile, putem face, putem avea şi putem fi orice ne dorim.
No avatar
Ivonne

O imagine de sine pozitivă se bazează pe cunoaştere, iubire, curaj, respect, credinţă şi încredere. O imagine de sine negativă sau defectuoasă se bazează pe ignorantă, teamă, îndoială şi sentimentul insecurităţii. Trebuie sa ne indreptam atentia catre cele 5 semnale ale unei imagini de sine defectuase, deoarece acestea ne impiedica manifestarea viziunii pozitive prin care am putea dobandi o viata mai buna, mai plina de satisfactii. Trebuie sa invatam sa transformam stancile ce ne stau in cale in trepte pe care sa urcam catre succes. Sărăcia, lipsurile, limitările, există numai în mintea noastra. Din momentul în care suntem capabili să ne controlam gândurile, putem face, putem avea şi putem fi orice ne dorim.
Scrie răspuns