ANUNT IMPORTANT PENTRU UTILIZATORII DE COSMO PAYMENT
Update : cosmo oferă conturi diferite pentru fiecare card în parte , master card și visa , cu san unic pentru fiecare .
Din păcate eu nu am știut acest lucru .
Nu vreau să răspândesc panică , doar informez .
Sunt persoane care nu știu aceste detalii .
- CosmoPayment
Salut, nu sunt sigur de unde ai obținut aceste informații, dar nu sunt exacte. Nu există modificări sau cauze pentru a face ceva pentru a vă schimba SAN-ul. Mulțumiri!
CosmoPayment;n48718 wrote: Salut, nu sunt sigur de unde ai obținut aceste informații, dar nu sunt exacte. Nu există modificări sau cauze pentru a face ceva pentru a vă schimba SAN-ul. Mulțumiri!
Pe bune ???
Am trimis emailuri cu toate dovezile.
Eu am patit asta .
Faceti bine acolo si bagati-va picioarele in galeata cu gheata si nu mai faceti din astea la oameni .
Raspundeti la emailul pe care vi l-am trimis sambata cu toate dovezile necesare atasate .
Asta daca intr-adevar sunteti de la Cosmo ....
Pe bune ???
Am trimis emailuri cu toate dovezile.
Eu am patit asta .
Faceti bine acolo si bagati-va picioarele in galeata cu gheata si nu mai faceti din astea la oameni .
Raspundeti la emailul pe care vi l-am trimis sambata cu toate dovezile necesare atasate .
Asta daca intr-adevar sunteti de la Cosmo ....
- CosmoPayment
Ah Rosebuds, da, am avut o confuzie înainte și înapoi împreună, atât pe Twitter, cât și prin e-mail. Vă rugăm să nu răspândiți panica altora - aceasta nu este o notificare importantă.
Mastercard-ul dvs. a expirat după 3 ani. Ai comandat unul nou și l-ai primit prin poștă.
De asemenea, am creat un cont VISA pentru dvs.
Acest lucru a fost specific pentru dvs. și nu este relevant pentru toată lumea.
Mastercard-ul dvs. a expirat după 3 ani. Ai comandat unul nou și l-ai primit prin poștă.
CosmoPayment;n48720 wrote: Ah Rosebuds, da, am avut o confuzie înainte și înapoi împreună, atât pe Twitter, cât și prin e-mail. Vă rugăm să nu răspândiți panica altora - aceasta nu este o notificare importantă.
Mulțumesc pentru ajutor și clarificări .
Mulțumesc pentru ajutor și clarificări .