M-am angajat la Charm Studio!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Adelina

cum va mai merge? :D
No avatar
Dya41

Detaliază si tu. Cum e acolo? Si eu am auzit ca e f bun si as vrea sa merg la un interviu.
No avatar
Mihaela.B

Ti-au dat si tie un BMW colantat? :)))))
No avatar
Ioana P

Mihaela.B;n42043 wrote: Ti-au dat si tie un BMW colantat? :)))))

:))))) hahahaha, prietenele mele cand au aflat unde lucrez m-au intrebat acelasi lucru. Nu mi-au dat un BMW, dar mi-au dat ceva mai mult, din punctul meu de vedere: posibilitatea de a-mi cumpara ce masina vreau eu si de a o plati in rate :P
KISSes
No avatar
CrisBestGirl

Adelina;n41602 wrote: cum va mai merge? :D

am trecut de 3.000!!!!!!! Hip hip uraaaaa!!!!
No avatar
CrisBestGirl

intru ft rar aici, cand deschid mailul si vad ca am mesaje
No avatar
Anda M

CrisBestGirl;n2874 wrote: Va multumesc mult pt sfaturile pe care mi le-ati dat! Sfatul cel mai bun, din punctul meu de vedere, a fost „du-te la mai multe interviuri si vezi cu ce studio rezonezi”. Si asta recomand tuturor fetelor care vor sa se apuce de chat!
Am fost la Studio 20, la Gloria, la Kendra si la Charm si m-am angajat la Charm pana la urma.

Kisses

Cum e echipa de traineri? Si inca o curiozitate, cate amenzi ai primit pana acum, hahaha? ;;) :*
No avatar
Mihaela.B

CrisBestGirl;n42113 wrote:

am trecut de 3.000!!!!!!! Hip hip uraaaaa!!!!

Bravo, Cris! La cat mai multe mii!
No avatar
Evelyn1234

Bunaa! Sunt noua pe aici si am programat sapt viitoare un interviu la charm,sper sa fie bine. Am fost si la gloria la interviu,dar nu mi-a placut atat de mult,pt ca faza cu programul flexibil era o minciuna. Eu sunt si studenta si am nevoie de un program flexibil. Ce sfaturi imi puteti da de inceput? Am ceva emotii
NataliaSynn

Evelyn1234;n42694 wrote: Bunaa! Sunt noua pe aici si am programat sapt viitoare un interviu la charm,sper sa fie bine. Am fost si la gloria la interviu,dar nu mi-a placut atat de mult,pt ca faza cu programul flexibil era o minciuna. Eu sunt si studenta si am nevoie de un program flexibil. Ce sfaturi imi puteti da de inceput? Am ceva emotii

Nu ai de ce sa ai emotii! E super bine ca ai ales sa lucrezi cu un studio, indiferent care e acela. In rest, cu siguranta ca vor fi traineri care se vor ocupa de tine si iti vor da cele mai bune sfaturi, pe care, daca ai sa le urmezi, cu siguranta va fi ok totul. La inceput va fi mai greu si exista riscul sa te simti descurajata, dar, orice ar fi, don't give up. Ca in orice job, trebuie sa acorzi timp si sa ai multa rabdare pentru a avea succes. Kisses si tine-ne la curent :2
Scrie răspuns