Amenintari parasire studio videochat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Soldatlegiune

Buna ziua, doresc sa va cer un sfat, ma aflu intr.o problema delicata, lucrez de 2 ani la un studio de videochat, totul ok exceptand niste altercatii cu patronul, mesaje intime din partea lui, propuneri indecente pe care le-am refuzat, doresc sa plec de la acest studio si sa ma angajez in alta parte. In momentul cand am anuntat asta, am inceput sa fiu amenintata ca “nu o sa pot lucra niciodata in alta parte” “nu ma va lasa sa plec” “o sa ma urmareasca”. Ok nu ma sperie astea pentru ca exista autoritati dar ce ma sperie este faptul ca a spus ca nu imi va inchide contul si eu nu o sa imi pot face altul. Din cate stiu pe mfc doar dupa 3 luni de inactivitate poti sa iti faci alt cont pe acelasi buletin. Se poate sa nu imi inchida contul? Pot sa imi fac alt cont? Care e pozitia celor de la mfc in situatiile acestea? Va rog nu raspundrti doar sa fie raspuns, vreau un sfat concret! Multumesc anticipat
Jasmine

Soldatlegiune;9502 wrote: Buna ziua, doresc sa va cer un sfat, ma aflu intr.o problema delicata, lucrez de 2 ani la un studio de videochat, totul ok exceptand niste altercatii cu patronul, mesaje intime din partea lui, propuneri indecente pe care le-am refuzat, doresc sa plec de la acest studio si sa ma angajez in alta parte. In momentul cand am anuntat asta, am inceput sa fiu amenintata ca “nu o sa pot lucra niciodata in alta parte” “nu ma va lasa sa plec” “o sa ma urmareasca”. Ok nu ma sperie astea pentru ca exista autoritati dar ce ma sperie este faptul ca a spus ca nu imi va inchide contul si eu nu o sa imi pot face altul. Din cate stiu pe mfc doar dupa 3 luni de inactivitate poti sa iti faci alt cont pe acelasi buletin. Se poate sa nu imi inchida contul? Pot sa imi fac alt cont? Care e pozitia celor de la mfc in situatiile acestea? Va rog nu raspundrti doar sa fie raspuns, vreau un sfat concret! Multumesc anticipat

Buna. Chiar daca iti inchide contul, sunt sigura ca daca mergi la un studio profesionist, vor gasi ei o solutie sa ai din nou cont, iar daca nu, vei lucra pe alte site-uri pana iti expira termenul acela. Insa nu vad de ce nu ar inchide contul... Daca nu vrea, intri pe site si le spui celor de acolo ca patronul face abuz de contul tau si nu vrea sa ti-l inchida, le trimiti si screen cu mesajele amenintatoare daca te simti mai bine... Insa in ziua de azi, la cata tehnologie este, mi-e greu sa cred ca nu te poate ajuta cineva cu alt cont :)

Eu zic sa pleci cat mai repede de acolo. Si sa ii faci si o mica plangere la politie "domnului", nu-l lasa sa scape, ca asa fac multe si ajung astia sa isi faca de cap... Daca ii inveti minte, nu mai fac. Eu zic sa nu il lasi nepedepsit. Si cand primeste citatie acasa, nu-i mai arde de amenintari si-ti sterge contul de buna voie :P Nu te teme. Bafta!
No avatar
Mentenanta

Stai linistita te pot ajuta. Nu iti poate face nimic..... sunt multe variante

No avatar
Mentenanta

No avatar
Ioana P

asta mi se pare strigator la cer!!! cum sa te ameninte??? parerea mea este ca ar trebui sa spui numele studioului in cauza, ca sa stie si alte fete care merg acolo! :-)
Pupici
Scrie răspuns