Ajutor
-
savu elena
Buna...am si eu o problema...am facut videochat la un studio...ma pacalit de bani..si m-am decis sa fac acasa..mi-am facut un cont nou pe Myfreecams,si intre timp mi-a scazut camscore la 600..si nu mai intra nimeni pe mine..in schimb la studio faceam la perioada 2-3 mii de dolari ..si am dat vreo 13-14 emailuri la myfreecams sa imi faca alt cont..si mi-a raspuns o singura data si a zis ca mil poate reactiva pe cel vechii..dar vreau altu nou si sa trag tare de la inceput ..si ma rog de iei dar nu imi raspund..se mai poate sa imi faca cont nou..de 5 zile nu primesc raspuns..si este singurul site myfreecams pe care il ador.. va rog frumos sa ma ajutati..
-
savu elena
Nu vreau sa mai deschid nici un cont de la studio,nici pe cel al 2-lea pentru ca am scazut brusc si nu stiu dc...am inchis contu pentru a imi deschide altu nou..dar cei de la mfc imi spun ca nu se poate si sa imi redeschida contu..iar eu nu vreau sa mil redeschida ,doar sa imi faca altu sa o iau de la 0 ,si mi-am facut camera exact ca la un studio,
Nu iti vor deschide alt cont si nici nu vei primi vreun raspuns de la ei. Ma mir ca ti-au raspuns totusi la un e-mail din cele 13-14 pe care le-ai trimis! Asta dovedeste cam cat sunt ei de seriosi si cata atentie acorda modelelor ( egala cu 0)
Nu stiu de cat timp lucrezi pe acest site, dar sa fii foarte atenta si sa nu te mire daca te trezesti cu amenzi din senin, cu contul inchis din senin, cu banii neprimiti etc. Mai ales daca ai cont de model independent!
Sfatul meu este sa te reorientezi catre un alt site. Mult succes in continuare!
Nu stiu de cat timp lucrezi pe acest site, dar sa fii foarte atenta si sa nu te mire daca te trezesti cu amenzi din senin, cu contul inchis din senin, cu banii neprimiti etc. Mai ales daca ai cont de model independent!
Sfatul meu este sa te reorientezi catre un alt site. Mult succes in continuare!