200 de lei bonus din videochat?!
Buna ziua, tuturor de aici! Recent, am intrat pe un site promovat de Google, care s-a dovedit a fi un studio de videochat (n-o sa spun numele) si, aparent, la un castig de 1.500 de lei intr-o saptamana la ei, fetele urmau sa primeasca 200 de lei bonus. Nu stiu ce credeti voi, dar mie mi se pare amuzant :)) Site-ul nu avea poze, era blocat totul, fara imagini si fara culori, doar un studio in alb in care se spunea ca poti ajunge chiar si la 4.000 de lei pe luna! :)) Iar 4.000 de lei ar trebui sa fie castigul cu care orice model neexperimentat incepe, nu trebuie sa fie un target de indeplinit.... Eu stiu ca modelele castiga mult mai multi bani, nu cat minimul pe economie din Romania. Voi ce parere aveti despre asta? Totodata, ati putea fiecare din voi sa recomandati macar cate un studio din Iasi, Cluj Si Bucuresti? Pentru ca aceste zone sunt cele cu studenti. Astept pareri! O zi si o saptamana frumoasa! :*:*:*
-
anton (..)
ala sigur nu e studio legal
)) o fi vreo bomba ceva..eu am foarte multe prietene care lucreaza in videochat prin toata tara. Din Iasi am auzit de multe studiouri, dar cele mai bine platit joburi par a fi la Heylux, Lucky Studio si asa mai departe. am o amica si ea lucreaza la Lucky Studio si primeste banii zilnic si e multumita, iar daca n-ar fi asa nu m-ar minti. In Cluj, cunosc doua fete care lucreaza ca modele de acasa, dar au zis ca Velvet e un studio ok, frecventat de fete. In Bucuresti sunt multe, dar acolo e problema, ca-s multe si se pot intampla la fel de multe. printre studiourile ok din Bucuresti cred ca ar fi Manequeen, Lourdes, Rich Girls parca, LiveStudio si Charm Studios. astea par cele mai ok, acumaaa nu stiu, e parerea mea, sper sa nu sara nimeni pe mine.
Zi faina
-
Devious.Girl
200 de lei bonus? Doamne fereste! Pai eu stiu studiouri care ofera si 3.000 de lei bonus pe saptamana. ce Dumnezeu sa faci cu 200 de lei, pe bune. Sunt niste castiguri mici, degeaba faci videochat in cazu' asta
)). Mai, eu din Iasi nu prea stiu. Am auzit de la o fata ca s-a deschis un studio Preziosa, ea zice ca e bucuroasa, ca e super luxos inauntru si i se ofera transport si machiaj gratis
Dar eu nu ma pronunt. In Bucuresti stiu o gramada
) in Cluj nu stiu deloc, nu prea am auzit sa aiba studiouri de videochat acolo. dar Bucurestiul...pfff. e plin!
) si de vrute si nevrute... Sunt si Studio 20 si LiveStudio, si Rich Girls, Superstar, Allure care face parte din grupul Charm (sunt niste fete super ok), VIP, WOW Studio. Adica na, poate or fi avand cateva chichite, dar fiecare afacere are defectul ei, nu-s toate perfecte. Dar macar fetele pot sti sigur ca e cat de cat ok sa mearga in aceste studiouri 
anton (..);7486 wrote: ala sigur nu e studio legal
)) o fi vreo bomba ceva..eu am foarte multe prietene care lucreaza in videochat prin toata tara. Din Iasi am auzit de multe studiouri, dar cele mai bine platit joburi par a fi la Heylux, Lucky Studio si asa mai departe. am o amica si ea lucreaza la Lucky Studio si primeste banii zilnic si e multumita, iar daca n-ar fi asa nu m-ar minti. In Cluj, cunosc doua fete care lucreaza ca modele de acasa, dar au zis ca Velvet e un studio ok, frecventat de fete. In Bucuresti sunt multe, dar acolo e problema, ca-s multe si se pot intampla la fel de multe. printre studiourile ok din Bucuresti cred ca ar fi Manequeen, Lourdes, Rich Girls parca, LiveStudio si Charm Studios. astea par cele mai ok, acumaaa nu stiu, e parerea mea, sper sa nu sara nimeni pe mine.
Zi faina
Multumesc mult pentru feedback, Anton. Stai linistit, nimeni nu va "sari pe tine"
) Este strict parerea ta :*
Multumesc mult pentru feedback, Anton. Stai linistit, nimeni nu va "sari pe tine"
Devious.Girl;7498 wrote: 200 de lei bonus? Doamne fereste! Pai eu stiu studiouri care ofera si 3.000 de lei bonus pe saptamana. ce Dumnezeu sa faci cu 200 de lei, pe bune. Sunt niste castiguri mici, degeaba faci videochat in cazu' asta
)). Mai, eu din Iasi nu prea stiu. Am auzit de la o fata ca s-a deschis un studio Preziosa, ea zice ca e bucuroasa, ca e super luxos inauntru si i se ofera transport si machiaj gratis
Dar eu nu ma pronunt. In Bucuresti stiu o gramada
) in Cluj nu stiu deloc, nu prea am auzit sa aiba studiouri de videochat acolo. dar Bucurestiul...pfff. e plin!
) si de vrute si nevrute... Sunt si Studio 20 si LiveStudio, si Rich Girls, Superstar, Allure care face parte din grupul Charm (sunt niste fete super ok), VIP, WOW Studio. Adica na, poate or fi avand cateva chichite, dar fiecare afacere are defectul ei, nu-s toate perfecte. Dar macar fetele pot sti sigur ca e cat de cat ok sa mearga in aceste studiouri 
Stiu si eu acele studiouri care ofera 3.000 de lei bonus saptamanal
Da, e o lista foarte ok, si sper sa le ajute pe fete. Multumesc mult, Devious :*
Stiu si eu acele studiouri care ofera 3.000 de lei bonus saptamanal
-
justaround
Devious.girl
) normal ca recomandati superstarstudio. Doar sunteti trainerite acolo si va urmariti si voi interesul,ca tot omul. Esti cot la cot cu Dreamofsummer,un al doilea cont sau o alta colega
). Pentru cele care nu cred,urmariti.le posturile...unul in care aduc argumente de ce acest studio ar trebui sa fie bagat in seama,urmat si de alte subiecte tehnice. Pai ce facem? Ioana,Denisa,Raluca...care sunteti ?
))
-
Devious.Girl
Pe bune? Nu-mi amintesc sa-ti fi facut ceva ca sa te legi de mine, serios acum
))... Adica nu am deranjat pe nimeni, nu am jignit pe nimeni. Este necesar sa "ma ataci"? nici macar nu lucrez la Superstar. Lucrez de acasa. Deci nu am nicio treaba, am vrut doar sa spun cateva studiouri ok, ca sa stie fetele cu ce se confrunta. Daca te uiti mai atent, am spus mai multe nume, nu numai Superstar. Acesta mi-a fost recomandat de o prietena, eu nici nu stiu cum e acolo
Multumesc, o zi bunA!
-
dreamofsummer
justaround;7561 wrote: Devious.girl
) normal ca recomandati superstarstudio. Doar sunteti trainerite acolo si va urmariti si voi interesul,ca tot omul. Esti cot la cot cu Dreamofsummer,un al doilea cont sau o alta colega
). Pentru cele care nu cred,urmariti.le posturile...unul in care aduc argumente de ce acest studio ar trebui sa fie bagat in seama,urmat si de alte subiecte tehnice. Pai ce facem? Ioana,Denisa,Raluca...care sunteti ?
))
Woow! De obicei nu ma "atac" usor, dar, cand vine vorba de mine o fac. Eu nu cunosc nici o alta fata de pe forum, si nici nu ma intereseaza. Am lucrat la star acum ceva vreme sia cum lucrez singurica de acasa. Am lucrat si la 20, daca tot intereseaza pe cineva. Si la VIP. De fiecare data cand intru aici am incercat sa ajut pe cat se poate si, mai mult, daca am recomandat ceva am vb in general ce ar trebui sa ofere un studio...ba mai mult, le-am sfatuit pe fete sa lucreze de acasa!!! Apropo, daca nu ma crezi, scrie-mi pe pvt si-ti dau contul de facebook sa vezi ca nu am nici o legatura cu nimeni si nimic! Aceeasi chestie e valabila pt toata lumea, pt ca nu-mi place sa fiu acuzata de prostii!
Woow! De obicei nu ma "atac" usor, dar, cand vine vorba de mine o fac. Eu nu cunosc nici o alta fata de pe forum, si nici nu ma intereseaza. Am lucrat la star acum ceva vreme sia cum lucrez singurica de acasa. Am lucrat si la 20, daca tot intereseaza pe cineva. Si la VIP. De fiecare data cand intru aici am incercat sa ajut pe cat se poate si, mai mult, daca am recomandat ceva am vb in general ce ar trebui sa ofere un studio...ba mai mult, le-am sfatuit pe fete sa lucreze de acasa!!! Apropo, daca nu ma crezi, scrie-mi pe pvt si-ti dau contul de facebook sa vezi ca nu am nici o legatura cu nimeni si nimic! Aceeasi chestie e valabila pt toata lumea, pt ca nu-mi place sa fiu acuzata de prostii!
Buna, justaround. Singura care se ocupa de acest forum sunt eu
. Iar eu nu incerc sa "bag pe gat" niciun studio niciunei fete, ci doar le ajut cu sfaturi si recomandari in functie de ce imi cer ele. Cei care sunt pe forum de mai mult timp, stiu asta. Nu am incercat niciodata sa conving pe nimeni sa se angajeze nicaieri
. Asa ca te-as ruga sa nu arunci acuzatii catre membrii forumului, pentru ca singura care administreaza acest site sunt eu. Daca ai nelamuriri sau altceva, te rog sa mi le adresezi mie. Restul membrilor nu merita sa fie atacati degeaba :* Multumesc :*