13.000 lei bonus de angajare
-
Ariana Janette
Heiii ! Nu doresc sa incomodez pe nimeni cu postarea mea, am o simpla intrebare scurta. Credeti ca e posibil ca un studio sa ofere un bonus de 130 de milioane? :O :| Mi s-a spus aici pe forum ca Heylux este un studio din Iasi care face angajari in videochat si i-am sunat pt interviu, iar la bonusuri de angajare mi-au zis ca-mi ofera atat ...este posibil?:O :O :X Va rog ajutati-ma :X
Ariana Janette;7649 wrote: Heiii ! Nu doresc sa incomodez pe nimeni cu postarea mea, am o simpla intrebare scurta. Credeti ca e posibil ca un studio sa ofere un bonus de 130 de milioane? :O
Mi s-a spus aici pe forum ca Heylux este un studio din Iasi care face angajari in videochat si i-am sunat pt interviu, iar la bonusuri de angajare mi-au zis ca-mi ofera atat ...este posibil?:O :O :X Va rog ajutati-ma :X
Eu nu prea văd cum cineva poate oferi un astfel de bonus, mai ales că nu are nicio garanţie că acel model va rămâne pe termen lung. Chiar sunt curios cum justifică din punct de vedere legal acest bonus.
Eu nu prea văd cum cineva poate oferi un astfel de bonus, mai ales că nu are nicio garanţie că acel model va rămâne pe termen lung. Chiar sunt curios cum justifică din punct de vedere legal acest bonus.
Buna, Ariana.
Daca este vorba de Heylux, da
iti vei primi acel bonus, cu siguranta. Stiu destule cazuri, asa ca pot afirma acest lucru pe baza unui motiv intemeiat
. Iar Mario, acel bonus este oferit modelelor care lucreaza cel putin 30 de zile la studio. Dupa 30 de zile, studioul are garantia ca ea ramane si ii va oferi bonusul, pentru care va semna ca l-a primit. Asadar, daca pleaca inainte de termen, va trebui sa inapoieze bonusul
. Multumesc, o seara frumoasa!
Jasmine;7652 wrote: Buna, Ariana.
Daca este vorba de Heylux, da
iti vei primi acel bonus, cu siguranta. Stiu destule cazuri, asa ca pot afirma acest lucru pe baza unui motiv intemeiat
. Iar Mario, acel bonus este oferit modelelor care lucreaza cel putin 30 de zile la studio. Dupa 30 de zile, studioul are garantia ca ea ramane si ii va oferi bonusul, pentru care va semna ca l-a primit. Asadar, daca pleaca inainte de termen, va trebui sa inapoieze bonusul
. Multumesc, o seara frumoasa!
Si cum determini in Romania pe cineva sa restituie acei bani? Contract, proces civil? Sa fim seriosi...Nu vreau sa intru in polemici cu nimeni, dar as dori un raspuns pertinent daca exista. In continuare, nu ma refer la niciun studio anume, spun doar ca mi se par niste sume exagerate, pe care nimeni nu cred ca si le asuma. Oricine a cochetat cu aceasta afacere stie ca pe termen lung e destul de complicat sa tii un model bun, mai ales daca nu il tratezi cu profesionalism. Orice contract ai face in Romania, exista o mare probabilitate ca un model sa-ti plece, iar asta va atrage in cel mai bun caz un proces de durata sau in cel mai fericit caz o executare silita daca si doar daca exista bunuri mobile sau imobile. Ce se intampla in cazul in care nu ai ce sa executi, desi ai castigat procesul?
Si cum determini in Romania pe cineva sa restituie acei bani? Contract, proces civil? Sa fim seriosi...Nu vreau sa intru in polemici cu nimeni, dar as dori un raspuns pertinent daca exista. In continuare, nu ma refer la niciun studio anume, spun doar ca mi se par niste sume exagerate, pe care nimeni nu cred ca si le asuma. Oricine a cochetat cu aceasta afacere stie ca pe termen lung e destul de complicat sa tii un model bun, mai ales daca nu il tratezi cu profesionalism. Orice contract ai face in Romania, exista o mare probabilitate ca un model sa-ti plece, iar asta va atrage in cel mai bun caz un proces de durata sau in cel mai fericit caz o executare silita daca si doar daca exista bunuri mobile sau imobile. Ce se intampla in cazul in care nu ai ce sa executi, desi ai castigat procesul?
Ajungi mult prea departe cu procese, cu alte nebunii... Despre ce vorbesti, Mario? N-am auzit de cazuri din acestea niciodata. Atata timp cat modelul isi vede de treaba, studioul e si el corect. Nu suntem in epoca de piatra, unde fiecare face asa cum vrea, exista legi, exista protectie, nu te ia nimeni asa cu procese pentru ca li se nazare lor
Repet, mult prea departe ai ajuns de la un bonus :d Este problema fiecarui studio daca doreste sa ofere bonusuri.
Atunci am putea spune la fel si de marketurile care fac concursuri si ofera sume de bani oamenilor care au facut un anume numar de cumparaturi. O sa faca si ei procese? Sau orice concurs exista in lumea asta... Oamenii n-ar mai trebui sa exagereze in halul acesta despre videochat... la urma urmei, nu obliga nimeni pe nimeni sa se angajeze ca model
E alegerea fiecaruia ;)Mario;7653 wrote: Si cum determini in Romania pe cineva sa restituie acei bani? Contract, proces civil? Sa fim seriosi...Nu vreau sa intru in polemici cu nimeni, dar as dori un raspuns pertinent daca exista. In continuare, nu ma refer la niciun studio anume, spun doar ca mi se par niste sume exagerate, pe care nimeni nu cred ca si le asuma. Oricine a cochetat cu aceasta afacere stie ca pe termen lung e destul de complicat sa tii un model bun, mai ales daca nu il tratezi cu profesionalism. Orice contract ai face in Romania, exista o mare probabilitate ca un model sa-ti plece, iar asta va atrage in cel mai bun caz un proces de durata sau in cel mai fericit caz o executare silita daca si doar daca exista bunuri mobile sau imobile. Ce se intampla in cazul in care nu ai ce sa executi, desi ai castigat procesul?