Vand studio videochat in zona Piata Domenii

Posteaza aici daca vrei sa vinzi sau sa cumperi ceva sau daca oferi servicii care au legatura cu activitatea de videochat.
No avatar
lalaverim

Vand/predau studio videochat in zona Piata Domenii.

Detalii:

1. Site-ul studio-ului este pozitionat in top3 pe google.ro pe cuvinte-cheie importante: videochat/studio videochat/studio videochat Bucuresti, deci nu platiti nimic la google pentru publicitate ! Economisiti cel putin 10.000 €/an preluand acest studio.

2. Studioul functioneaza si genereaza venituri. Vin modele la munca, au un trainer/admin pe tura, o femeie de serviciu face curat;

3. Sunt 7 camere individuale de lucru, 6 camere cu mobila alba + o camera Fetish decorata rosu/negru ; zona make-up aranjata cu gust; birou managerial mare ; 3 bai; sauna uscata; aer conditionat in fiecare camera;

4. Dotari tehnice: 8 PC-uri cu procesor i7,8GB RAM, SSD 120GB, monitoare 27" albe, 8 licente Windows 10 Retail; webcam BCC950 si/sau C920 , 1-2 umbrele/camera dupa caz; aparat foto Nikon; 5 camere de supraveghere IP accesibile de pe mobil; alarma instalata cu contract RPG; 2 conexiuni la internet redundante pentru 100% uptime.

5. Vila individuala la 3 minute de Mega-Image Domenii, 3 minute de metroul Grivita. Chirie negociata pana la 700€/luna pentru o vila de 200mp utili; bucatarie complet echipata, masina spalat haine;

Motivul acestei oferte (stiu ca voi fi intrebat :D) Nu poti face bine 2 lucruri. Am vazut cu ce se mananca, as putea sa continui dar prefer sa ma concentrez pe ce fac mai bine. Sunt convins ca o persoana dedicata si-un management mai concentrat doar pe studio va continua cu succes ce-am inceput eu.

Se va prelua SRL fara datorii.
Pret 13.300 € usor negociabil.

Modalitate de contact:
tel: 0760.326.729 (10am-10pm)
email: lalaverim@gmail.com
Scrie răspuns