Daca iti doresti un site de prezentare a studioului tau sau esti model independent si iti doresti site-ul tau de prezentare acum poti sa il ai GRATUIT.
Temele folosite vor fi teme Premium Wordpress
Se poate pune si un plugin pentru convertirea vizitatorilor in e-mail subscribers
Logo si imagini custom care sa se potriveasca cu tema/indentitatea ceruta.
Valoarea totala a pachetului este de 425$ dar daca cumperi un pachet de hosting de la compania noastra (8$/luna) beneficiezi, pe langa hosting, de un site profesional modificat dupa cerintele tale. Pachetul de hosting oricum este necesar in cazul in care iti doresti un site, de ce sa nu ai ambele cu pretul unui pachet lunar de hosting?
E-mail: business.webpromo@gmail.com
Acum poti avea un site profesional GRATIS!
Salut,
Serviciile de webdesign, pluginuri, logo custom etc in mod normal se platesc iar cei 425$ de dolari sunt valoarea pachetul la o achizitionare separata de aceasta oferta. Cei 8$/luna sunt pentru abonamentul de hosting care e total altceva fata de serviciile de webdesign, nu este nimic eronat. Eu ofer serviciile de webdesign gratuite cu conditia ca hostingul sa se faca cu compania noastra atata tot. Suntem profesionisti, nu se pune problema, am creat un pachet promotional menit sa atraga clientii pentru hosting. Multumesc!
Serviciile de webdesign, pluginuri, logo custom etc in mod normal se platesc iar cei 425$ de dolari sunt valoarea pachetul la o achizitionare separata de aceasta oferta. Cei 8$/luna sunt pentru abonamentul de hosting care e total altceva fata de serviciile de webdesign, nu este nimic eronat. Eu ofer serviciile de webdesign gratuite cu conditia ca hostingul sa se faca cu compania noastra atata tot. Suntem profesionisti, nu se pune problema, am creat un pachet promotional menit sa atraga clientii pentru hosting. Multumesc!