caut partenera videochat Constanta

Daca esti model in cautarea unui loc de munca in orasul tau sau daca esti studio si faci angajari, posteaza aici anuntul tau.
No avatar
patrascu30

tanar 29 de ani, cu experienta in domeniu 2 ani (timp de 3 ani nu am mai activat in domeniu) doresc sa revin in domeniu la categoria cuplu, caut o domnisoara cu sau fara experienta, poate fi si din provincie, ofer garsoniera unde poti locui singura, detin aparatura si tot ce este nevoie . rog a fi contactat in privat de persoanele interesate. succes tuturor in cautari si domeniu (profund dezamagit de alte domenii cel putin la noi in tara.. sfat celor la inceput baieti/fete... tineva de treaba indiferent studio/acasa... banii nu se compara....)
No avatar
MaiaVon

Si eu caut acelas lucru ! Eu stau momentan in Germania cu iubitul meu , el munceste aici de 2 ani , si aici e greu sa gasesti pe cineva pentru asa ceva ! Dar daca as gasii o fata ..o tin la mine...ca am un apartamet cu 2 camere...Daca eram in Romania imi era mult mai usor sa gasesc o fata dar nu pot pleca de aici ca am multe rate pe cap . Eu castig undeva la 1500-2000 e lun din chat...dar sunt romane care sunt cate doua..si fac 6-10.000 e pe luna.....mult mai mult decat fac eu
Jasmine

MaiaVon;9455 wrote: Si eu caut acelas lucru ! Eu stau momentan in Germania cu iubitul meu , el munceste aici de 2 ani , si aici e greu sa gasesti pe cineva pentru asa ceva ! Dar daca as gasii o fata ..o tin la mine...ca am un apartamet cu 2 camere...Daca eram in Romania imi era mult mai usor sa gasesc o fata dar nu pot pleca de aici ca am multe rate pe cap . Eu castig undeva la 1500-2000 e lun din chat...dar sunt romane care sunt cate doua..si fac 6-10.000 e pe luna.....mult mai mult decat fac eu

In Germania... hmmm.. cam dubios asa. de ce ati dori o fata tocmai in Germania? :) Sfatul meu pentru fetele care citesc acest gen de postari este sa stea acasa in banca lor, sa nu se duca prin tari straine la niste straini. Tocmai de aia e videochat, sa stai unde esti in siguranta, pe net, unde nimeni nu te poate atinge :)
No avatar
Johnny

Bună, caut colega pentru videochat în București pentru categoria cuplu, cazare inclusa, condiții super, pl73127@gmail.com
Scrie răspuns