nicoll;9337 wrote: Despre "LiveStudio"...
Dragele mele,orice a-ti face nu lucrati pentru acest studio:)am lucrat timp de 5 luni in acest studio,iar la inceput toata lumea pare super profi,dar in timp lucrurile se schimba radical...ma refer la lipsa de interes pentru modelele noi si concentrarea doar pe anuminte modele care fac bani.Cand am hotart sa plec nu mi-au inchis absolut nici un cont,plus de asta continuua sa le tina active pentru a prelungi durata de timp in care pot deschide altele.
Esti sigura ca ai lucrat alaturi de LiveStudio? Te intreb pentru ca noi acordam tuturor modelelor sanse si doar daca nu vrei sa fii ajutata, exista sanse sa ne concentram atentia in directia altor modele, dar astfel de cazuri sunt extrem de rare. Toate modelele care au parasit LiveStudio si-au putut deschide conturi dupa expirarea perioadei de "freeze" in cazul in care exista o astdel de perioada in intelegerea noastra cu siteurile.
Acum din aceasta explicatie am sa deviez in doua scenarii.
1. Perioada de "freeze" in cadrul careia un model nu isi poate deschide cont, este intre 3 si 6 luni, in cazul unor siteuri. Chiar 1 an in cazul altora. Aceste agreementuri sunt facute cu toate studiourile si nu avem noi vreun anunmit tratament. In afara acestei perioade poti deschide cont nou. Depinde doar de felul in care o faci. Aproape toate modelele care vin din alte studiouri au conturile blocate pe o perioada de timp, timp in care noi investim in content si ne concentram eforturile pentru a reusi sa le construim conturi pe alte siteuri pe care nu au lucrat niciodata. Tocmai din acest motiv siteurile la randul lor ofera o perioada de blocare a inregistrarii unui nou cont, deoarece cunosc si apreciaza investitiile in imagine facute de unele studiouri in modelele care le trec pragul.
2. In cadrul LiveStudio, cand un model pleaca avem anumite proceduri pe care le efectuam iar conturile se inactiveaza (nu se sterg sau alte situatii, pentru ca un cont creat nu poate fi sters si rog pe cineva daca ma poate contrazice cu argumente sa o faca). Sa continui sa tii activ un cont pentru a prelungi perioada de timp in care acesta nu se poate debloca de catre un model, este o magarie, pe care noi nu avem nici timp, nici indicatii sa o facem. Cum ai putea sa tii un cont activ, din moment ce nu mai ai modelul care sa faca broadcast pe acel cont? Sau care sa creeze content pentru acel cont? Chiar in acest an am avut un caz in care am luat doua modele de la 0, fara experienta anterioara, le-am ajutat cu tinute, le-am creat content deosebit pentru a le creste traficul si incasarile iar in momentul in care au plecat, noul studio le-a deschis conturi folosind numele avute la noi, plus social media si alte canaleadaugant o litera numelui. Pare simplu, dar nu ajuta cu nimic din ceea ce am observat. Deci da, este simplu sa deschizi conturi dupa ce ai plecat din cadrul LiveStudio, asa ca nu inteleg rostul acestei postari. Concurenta poate? Va salutam
Mai mult de atat, am apreciat intotdeauna modelele independente care au ales sa lucreze alaturi de noi, din studio. In acest sens am facut demersuri si cereri pentru a isi putea redeschide conturi pe siteurile pe care au avut conturi personale in momentul in care au venit la noi. In cazul in care ai o situatie de genul "unui cont tinut activ intentionat", te rog sa ne scrii pe office@livestudio.ro si mesajul tau va ajunge unde trebuie. Sau poti incerca si un PM aici pe site, nu stiu daca merge. Ca idee, noi nu facem asa ceva.
Pe de alta parte, stim ca este frumos la noi in stuio, ca avem o echipa mare si frumoasa

si stim ca mai sunt si modele care au plecat si regreta locurile unde au ajuns

Daca te afli in aceasta situatia, sa stii ca poti reveni la fel de simplu precum ai plecat, luand legatura cu noi, chiar nu avem nici cea mai vaga idee cine ai putea fi