Salutare

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
tocuri

Am si eu o intreba , sper ca ma puteti ajuta.

Sunt noua in domeniu si fac videochat de acasa , imi poate spune cineva cum poti face videochat pe mai multe siteu-uri

,ce anume iti trebuie si in cazul in care intri in pvt pe un site ce se intampla pe celalalt ?

Va multumesc ,o zi buna all.
Studio 20

tocuri;9000 wrote: Am si eu o intreba , sper ca ma puteti ajuta.

Sunt noua in domeniu si fac videochat de acasa , imi poate spune cineva cum poti face videochat pe mai multe siteu-uri

,ce anume iti trebuie si in cazul in care intri in pvt pe un site ce se intampla pe celalalt ?

Poti folosi un program de splitcam, care "imparte" camera ta catre mai multe situri. Evident, cand intrii in privat pe un site, trebuie sa iti pui celelalte situri premium in members sau sa opresti chatul daca nu au o optiune similara. Daca lucrezi si pe situri fremium (unde poti face show in free) le poti lasa deshice in free, mai faci niste tips cat este in privatul in cauza.

Recomandarea noastra este insa lucrul pe un sigur site.
First Global Live Chat Studio Network & Franchise
Jasmine

tocuri;9000 wrote: Am si eu o intreba , sper ca ma puteti ajuta.

Sfatul meu este ca, totusi, sa lucrezi de pe mai putine site-uri, poate chiar unul singur.... E mult prea greu sa stai pe mai multe site-uri, sa oferi atentie tuturor membrilor de pe ele, sa te concentrezi la toate, sa inchizi toate site-urile cand ai privat si asa mai departe... E riscant, poti castiga sau poti pierde multi membri asa. Eu zic sa te fidelizezi unui singur site. Dar e decizia ta, e doar un sfat :* bafta :*
Scrie răspuns