buna ziua as dori si eu cateva raspumsuri de la cei cu experienta din domeniul
as vrea sa stiu si eu ce siteuri ar fii recomandate sa lucrez fara sa fii papusa barby ... nici urata pamantului dar sa poti castiga bani in afara de chaturbate , mfc, bonga cams, jasminlive, vreau cateva nume de siteuri si cateva detalii sa ma motiveze sa lucrez multumesc frumos
Pe toate site-urile poti lucra fara sa fii papusa ba mai mult poti si urata de pusca si tot o sa-ti gasesti locul pe absolut orice site. Era parca chatgf sau cum se numea care in trecut le cerea fetelor sa faca un show de cateva minute pentru proprietar sa vada daca se incadreaza in cerintele lui fizice dar intre timp siteul a fost vandut!
Mai importante sunt carisma si felul de a te face placut. Sa stii sa le oferi membrilor ceea ce-si doresc , si crede-ma ei nu-si doresc papusi barbi ci mai degraba ceva gen real girlfriend! Asa ca e loc pentru toata lumea pe toate site-urile! In afara de site-urile mentionate de tine mai poti incerca imlive, xlove, streamate, flirt4free, cc, cam4, xmodels etc.
Mai importante sunt carisma si felul de a te face placut. Sa stii sa le oferi membrilor ceea ce-si doresc , si crede-ma ei nu-si doresc papusi barbi ci mai degraba ceva gen real girlfriend! Asa ca e loc pentru toata lumea pe toate site-urile! In afara de site-urile mentionate de tine mai poti incerca imlive, xlove, streamate, flirt4free, cc, cam4, xmodels etc.
Live Cams | Live Sex |
ANDREE;8985 wrote: as vrea sa stiu si eu ce siteuri ar fii recomandate sa lucrez fara sa fii papusa barby ... nici urata pamantului dar sa poti castiga bani in afara de chaturbate , mfc, bonga cams, jasminlive, vreau cateva nume de siteuri si cateva detalii sa ma motiveze sa lucrez multumesc frumos
Buna, Andre.
http://www.forumvideochat.com/f14/cel-mai-bun-site-de-videochat-sondaj-vot-23.html
Pe linkul de mai sus ai toate site-urile pe care se lucreaza la momentul actual, aproximativ. Incearca-le pe care crezi tu ca ti se potrivesc si pe care te simti bine. Si cum a spus si Nord, nu trebuie sa fii o papusa Barbie, ci trebuie sa interactionezi ok cu membrii tai
Atata timp cat esti prietenoasa cu ei, esti amabila, ii faci sa se simta bine, in largul lor cu tine, nu mai conteaza. Ei si-asa au sotii acasa, majoritatea, nu cauta nimeni papusi... Cauta alinare, oarecum, sau putina relaxare
Deci aspectul conteaza mai putin in multe cazuri. Important e sa te faci placuta. Multa bafta!
Buna, Andre.
http://www.forumvideochat.com/f14/cel-mai-bun-site-de-videochat-sondaj-vot-23.html
Pe linkul de mai sus ai toate site-urile pe care se lucreaza la momentul actual, aproximativ. Incearca-le pe care crezi tu ca ti se potrivesc si pe care te simti bine. Si cum a spus si Nord, nu trebuie sa fii o papusa Barbie, ci trebuie sa interactionezi ok cu membrii tai
Deci aspectul conteaza mai putin in multe cazuri. Important e sa te faci placuta. Multa bafta!