Buna, fetelor! Am intalnit si am vazut multi oameni care le cer modelelor sa se intalneasca cu ei, sau incearca sa le convinga sa faca asta. Eu de exemplu am dat de curand de un membru care spunea ca s-a plictisit de site si ca vrea actiune in "real life". Eu nu m-as intalni niciodata cu vreun membru. Nu vreau sa fiu nici nepoliticoasa, ca sa nu ii pierd complet. Voi ce le spuneti celor care vor sa se intalneasca cu voi?
Va multumesc pt raspunsuri!
Membri care vor sa se intalneasca cu tine
little_cupcake;8838 wrote: Buna, fetelor! Am intalnit si am vazut multi oameni care le cer modelelor sa se intalneasca cu ei, sau incearca sa le convinga sa faca asta. Eu de exemplu am dat de curand de un membru care spunea ca s-a plictisit de site si ca vrea actiune in "real life". Eu nu m-as intalni niciodata cu vreun membru. Nu vreau sa fiu nici nepoliticoasa, ca sa nu ii pierd complet. Voi ce le spuneti celor care vor sa se intalneasca cu voi?
In plus fata de asta, toata lumea intreaba de unde esti. Voi ce le spuneti? Clar nu de Romania, dar parca nici nu merge sa spui de fiecare data vreo locatie fictiva, de genul "wonderland" sau altele. Va multumesc pt raspunsuri!
Buna, little
Le spui ca ai semnat un contract cu studioul si momentan nu poti sa te intalnesti, pana nu ti se termina perioada contractuala. Ii dai de inteles ca ai semnat un contract prin care nu ai voie sa faci asta, si gata. Nu trebuie sa te lungesti cu explicatii, daca vor sa inteleaga bine, daca nu, sunt altii. Multa bafta :*
In plus fata de asta, toata lumea intreaba de unde esti. Voi ce le spuneti? Clar nu de Romania, dar parca nici nu merge sa spui de fiecare data vreo locatie fictiva, de genul "wonderland" sau altele. Va multumesc pt raspunsuri!
Buna, little