Help!!!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Larissa

Buna,sunt noua pe acest forum și mi am făcut cont deoarece voi urma să fiu model de videochat din nou și vreau să învăț mai multe lucruri + sa aflu opiniile si experiențele voastre ....Dar am o problema de ceva timp ,as dori să știu cum pot face sa mi șterg pozele de pe Google ,acum un an am lucrat foarte puțin în domeniu și m a aflat toată lumea și tot zac 2 poze cu mine pe Google ,am dat mail-uri peste mail-uri și degeaba ,am contactat și webmaster-ul site ului și tot degeaba ,știe cineva cum pot dispărea de acolo ??? Mulțumesc :">
Jasmine

Larissa;8765 wrote: Buna,sunt noua pe acest forum și mi am făcut cont deoarece voi urma să fiu model de videochat din nou și vreau să învăț mai multe lucruri + sa aflu opiniile si experiențele voastre ....Dar am o problema de ceva timp ,as dori să știu cum pot face sa mi șterg pozele de pe Google ,acum un an am lucrat foarte puțin în domeniu și m a aflat toată lumea și tot zac 2 poze cu mine pe Google ,am dat mail-uri peste mail-uri și degeaba ,am contactat și webmaster-ul site ului și tot degeaba ,știe cineva cum pot dispărea de acolo ??? Mulțumesc :">

Doar cu ajutorul lui poti sterge. Trebuie sa discuti cu cei de la Google si ei decid in functie de ce motive ai, daca sterg sau nu pozele.

https://support.google.com/websearch/answer/2744324

Dar eu zic sa nu-ti pese... Daca tot faci asta, asuma-ti. Oamenii oricum vorbesc. Nu traiesti cu ei, ce-ti pasa tie. Important e sa te accepte cine te are de acceptat, oamenii importanti din viata ta. Nu toti strainii :)
No avatar
Larissa

Mersi frumos,da am încercat și eu de 10000 de ori sa se șteargă dar degeaba și nu știu ce să mai fac. In fine...
Scrie răspuns