baiat, caut partenera videochat

Daca esti model in cautarea unui loc de munca in orasul tau sau daca esti studio si faci angajari, posteaza aici anuntul tau.
No avatar
andrewiulian

ANUNT VALABIL DOAR PENTRU FETE!!!

Buna tuturor! caut partenera de videochat in Bucuresti. Am 20 de ani, 1.82. astept mesaje pe whatsappp 0752 450 789.

ANUNT VALABIL DOAR PENTRU FETE!!!
No avatar
andrewiulian

up! inca este valabil - nr de telefon nou: 0724. 99. 22. 01
No avatar
Guest

Hai sa fim seriosi, ce faca ar prefera sa faca la cuplu, cand la single se castiga dublu, poate doar o fata care nu stie cu ce se mananca v.c.
Spor...dar mie suna a matrimoniale
Nord

italiano;9257 wrote: Hai sa fim seriosi, ce faca ar prefera sa faca la cuplu, cand la single se castiga dublu, poate doar o fata care nu stie cu ce se mananca v.c.
Spor...dar mie suna a matrimoniale

Sunt fete , si inca multe, care nu stiu cum sa foloseasca PC-ul si habar nu au sa vorbeasca o iota in nici o limba straina chiar daca au facut-o ani buni la scoala! Suna ireal dar este purul adevar al societatii in care traim. Si genul asta de fete doresc sa lucreze in videochat iar lucru la cuplu este una din solutii pentru ele!
Live Cams | Live Sex |
No avatar
Guest

Nord;9258 wrote: Sunt fete , si inca multe, care nu stiu cum sa foloseasca PC-ul si habar nu au sa vorbeasca o iota in nici o limba straina chiar daca au facut-o ani buni la scoala! Suna ireal dar este purul adevar al societatii in care traim. Si genul asta de fete doresc sa lucreze in videochat iar lucru la cuplu este una din solutii pentru ele!

Mie mi se pare ca se profita de naivitatea lor. Eu am colaborat cu 3 studiouri, am facut poze la peste 50 modele independente, am intalnit care nu au vrut sa faca poze cu mine, le-am dat varianta o fata care lucreaza la fel de bine ca mine...dar ce spui sa existe acest fel de fete.imi e greu a crede...nu zic nu, nu te contrazic, dar mi-as dori sa nu ai dreptate...cu toate ca realitatea e altfel.
Jasmine

Nici eu nu sunt de acord cu videochatul la cuplu, daca vreti o parere personala. Pentru ca asta inseamna contact sexual, ceea ce e... Nu stiu, mai usor se castiga ca persoana individuala si mai mult, bineinteles. Dar fiecare face asa cum considera. Parerea mea este ca nu se merita bataia de cap, dar fac si eu ca Nord... Sunt fete care nu stiu sa scrie sau sa vorbeasca in engleza si opteaza si pentru asta :D
Scrie răspuns