nemultumiri..
buna tuturor..sunt model de videochat de aproape 5 ani si din pacate pot spune ca sunt profund dezamagita..incep sa im i pun semne de intrebare daca eu sunt de vina ca persoana sau studiul pe care l-am ales..nu avem nimic din ceea ce se numeste promovare ..cateva conturi pe cateva siteuri unde trebuie sa te loghezi in fiecare3 zii ,poze o data la 2 ani ,trafic bineinteles ca nu exista ..lucrez numai tura de zi ..sincer as vrea sa incerc si alt studio unde sa muncesc in acelasi stil si anume 10-12 ore zilnic dar veniturile sa fie mult mai mari..in ultimi 4 ani nu am avut 20 de zile libere deoarece am considerat ca e bine sa mjuncesc dar din pacate degeaba ..sincer n u stiu ca sa fac ..daca jung sa castig din videochat 2000 de lei pe luna nu cred ca se mai merita
-
LiveStudio
Avem o oferta foarte buna pentru orice model feminin, ce doreste sa lucreze in videochat, bonusuri de angajare, asistenta tehnica 24/7, training gratuit si personalizat 24/7, sedinte foto-video gratuite, make-up si hair-stlye,etc.. Contract semnat din prima zi, un comision progresiv de pana la 60%,confidentialitate 100%, conditii superbe, tot ceea ce ai nevoie pentru ca tu sa faci performanta.
Am investit multa munca si suflet in proiectul LiveStudio si cautam sa lucram alaturi de cele mai bune si dedicate modele din industrie. Un colectiv de peste 75 angajati doreste sa iti arate ce inseamna sa reusesti in domeniul videochat.
https://www.livestudio.ro/despre-noi/locatii-ultramoderne/
Te asteptam in cel mai fain colectiv!
LINK: https://www.livestudio.ro/angajari-videochat/
NR TEL: 0768 44 44 47
Am investit multa munca si suflet in proiectul LiveStudio si cautam sa lucram alaturi de cele mai bune si dedicate modele din industrie. Un colectiv de peste 75 angajati doreste sa iti arate ce inseamna sa reusesti in domeniul videochat.
https://www.livestudio.ro/despre-noi/locatii-ultramoderne/
Te asteptam in cel mai fain colectiv!
LINK: https://www.livestudio.ro/angajari-videochat/
NR TEL: 0768 44 44 47
blackw;8290 wrote: buna tuturor..sunt model de videochat de aproape 5 ani si din pacate pot spune ca sunt profund dezamagita..incep sa im i pun semne de intrebare daca eu sunt de vina ca persoana sau studiul pe care l-am ales..nu avem nimic din ceea ce se numeste promovare ..cateva conturi pe cateva siteuri unde trebuie sa te loghezi in fiecare3 zii ,poze o data la 2 ani ,trafic bineinteles ca nu exista ..lucrez numai tura de zi ..sincer as vrea sa incerc si alt studio unde sa muncesc in acelasi stil si anume 10-12 ore zilnic dar veniturile sa fie mult mai mari..in ultimi 4 ani nu am avut 20 de zile libere deoarece am considerat ca e bine sa mjuncesc dar din pacate degeaba ..sincer n u stiu ca sa fac ..daca jung sa castig din videochat 2000 de lei pe luna nu cred ca se mai merita
Nu stiu ince ce oras este si daca te pot invita deci la sediul local al Studio 20 sa sta de verba insa, indiferent unde vei alege sa te duci, te asigur ca este decizia corecta sa faci o schierare.
Nu stiu ince ce oras este si daca te pot invita deci la sediul local al Studio 20 sa sta de verba insa, indiferent unde vei alege sa te duci, te asigur ca este decizia corecta sa faci o schierare.
First Global Live Chat Studio Network & Franchise
iti m ultumesc pentru raspuns..orasul nu este unulk mare dovada ca nici seriozitate nu este ..greseala mea ..nu am vrut sa evoluez..dar sunt si parti bune ..am impresia ca mi-am revenit ..as dori sa vb mai m ult pe pvt deoarece sunt niste detalii pe care as dori s a ti le aduc la cunostinta ..mersi ..
blackw;8296 wrote: iti m ultumesc pentru raspuns..orasul nu este unulk mare dovada ca nici seriozitate nu este ..greseala mea ..nu am vrut sa evoluez..dar sunt si parti bune ..am impresia ca mi-am revenit ..as dori sa vb mai m ult pe pvt deoarece sunt niste detalii pe care as dori s a ti le aduc la cunostinta ..mersi ..
Cu placere. Poti folosi si victoriei@studio20.ro oricand.
Cu placere. Poti folosi si victoriei@studio20.ro oricand.
First Global Live Chat Studio Network & Franchise