Doresc sa comunic cu oameni care au experienta in domeniul videochat . si intreb asa
1 . Lasa-ti o lista cu ce specificatii trebuie sa aiba un Pc bun sa duca 4 saituri simultan ...
2 O viteza de net decenta cum trebuie sa arate ???
3 . Poti sa conectezi 2 camere web de aceiasi dimensiune si acelasi model ( tip nume ) pe un pc?
4 Daca Gasesc un client mai egresiv si doreste sa imi trimita bani inafara saitului de Videochat care sunt cele mai bune solutii ... de a ramane cat de cat in anonimat si de a primii bani siguri si fara efecte adverse ...
5 Cum sterg pozele de pe google care au intrat abuziv pe mine si imi strica imaginea ..( gen nudity)
Va rog sa imi raspunde-ti promnt si la subiect cine stie ... :x:x:x:x:x
Intrebare Intrebatoare .
1. Un procesor i5 cu 8GB RAM + SSD este minim dupa mine. Mai trebuie placa de baza, carcasa, sursa. Se poate urca pâna la i7 cu 16GB RAM. Nu are rost sa va complicati cu procesoare pt overclok.
2. Aici este delicat. Degeaba ai 1Gbps ca-n reclama daca viteza pe care o ai cu nu stiu ce server de la Cuca Macaii este de 1Mbps. Totusi cred ca un abonament cum este RDS 500down/200up este Ok.
3. Da se poate. Dar s-ar putea sa fie necesar sa le imparti pe magistrale USB diferite si/sau probabil un soft (ManyCam de ex) Nu ma intreba mai multe nu am facut asa ceva practic, am citit cândva despre asta pe forumuri.
4. Nu e fairplay (am spus si dincolo) Si mai ales lasa-l dracului ca-i obsedat.
5. Nu stiu
2. Aici este delicat. Degeaba ai 1Gbps ca-n reclama daca viteza pe care o ai cu nu stiu ce server de la Cuca Macaii este de 1Mbps. Totusi cred ca un abonament cum este RDS 500down/200up este Ok.
3. Da se poate. Dar s-ar putea sa fie necesar sa le imparti pe magistrale USB diferite si/sau probabil un soft (ManyCam de ex) Nu ma intreba mai multe nu am facut asa ceva practic, am citit cândva despre asta pe forumuri.
4. Nu e fairplay (am spus si dincolo) Si mai ales lasa-l dracului ca-i obsedat.
5. Nu stiu