Ce studio imi recomandati?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Alinah24

Buna, ce studiouri din bucuresti imi recomandati? Am tot citit si peste tot sunt pareri pro si contra. Singurele care mi-au atras atentia sunt Superstar si richgirl. Multumesc anticipat!
Jasmine

Buna, Alina! Ar mai fi Studio 20, Charm Studios, Manequeen, LiveStudio... :* Incearca sa vezi cum e la fiecare la interviu si bafta :*
No avatar
Alinah24

Jasmine;7781 wrote: Buna, Alina! Ar mai fi Studio 20, Charm Studios, Manequeen, LiveStudio... :* Incearca sa vezi cum e la fiecare la interviu si bafta :*

Multumesc frumos! 😘
No avatar
justaround

Buna,Alinah24! De recomandat un studio bun,inca nu iti pot recomanda,dar iti pot spune sa nu alegi SuperStarStudio. Par promitatori,pe site scrie ca primesti peste 50% ajungandu-se la 60%,dar de fapt primesti 40%,am inteles ca a fost o fata care primea si 30%,tipa era plinuta,nu stiu daca avea vreo logica. Ti se ofera contractul individual si ti se da parte fixa(minim/economie - part-time; mediu/economie - full time din care vreo 2 mil din partea fixa se duc contributiilor la stat). Nimic nu este transparent la ei,in ziua platii ti se vine cu un sticky note cu calculele facute de ele,nu ti se ofera vreo chitanta cu o stampila din partea lor sa ai o dovada in caz de ceva. Mai nou,Jasmin-ul este setat de la contul studioului pentru ca la fiecare model sa nu apara veniturile si spun ca ar fi un update din partea site-ului,si se simt ofensate daca ceri sa iti vezi si tu partea financiara de pe contul lor,ca nu exista incredere,si ca motiv spun ca e la un loc cu celelalte fete lista si ca partea lor e confidentiala. In fine,daca ar vrea,ar face ceva ca fiecare model sa vada. Make-up lasa de dorit,de cea mai proasta calitate,outfit uzat...greu mai aduc ceva nou in garderoba lor. Inca de la angajare,pe langa semnarea contractului,iti dau sa semnezi si demisia pentru ca in cazul in care alegi sa pleci IN PRIMA LUNA,pentru ca toate veniturile sa le revina lor sa isi acopere cica perioada de training(tu iti dai semnatura,iar ele pun doar data cand inteleg ca nu vei mao veni). Am inteles ca tuturor fetelor li se opresc din incasari cand aleg sa plece pe motivul ca nu.si indeplineau preavizul de 20 de zile. Ba 5 milioane,ba partea fixa,sau unei fete nu i s-au dat banii de concediu inainte de a intra in concediu,dupa cum prevede codul muncii si nici pe parcursul concediului. In ultimele zile ale concediului si-a dat demisia si i-au zis ca nu vor vira banii. Nu scrie nicaieri ca astfel de abateri pot avea loc,nici legal,nici in contract,dar ele se simt indreptatite sa faca asta. Sunt neserioase. Plus de asta,am mai auzit zvonuri ca i-ar fi facut rau unei angajate din cauza ca a plecat. Au gasit-o pe Jasmine lucrand din urmatorul studio si au trimis dovezi parintilor cu ceea ce face sub anonimat. A trebuit sa renunte din cauza asta. Nu stiu ce au avut de impartit si daca e adevarat,dar nu cred ca trebuie sa te razbuni asa orice ar fi. Asa ca fetelor,aveti grija unde va duceti si stabiliti-va niste drepturi inca de la interviu,dupa care totul sa fie transcris daca nu in contract,intr-o intelegere din partea ambelor parti cu stampila pe langa contract,pentru ca multe studiouri nu specifica comisionul in contract si asa oricand pot trage tepe.
No avatar
justaround

Despre alte studiouri nu-ti pot spune nimic,dar nu ti-as recomanda SuperStar. Mint mult,de la prezentarea studioului pe site-ul lor(9 dormitoare in total si nu 14 cum sustin ele),pana la castiguri. Primesti 40% si nu 50%-80% cum sustin ele. Makeup-uri si outfituri uzate si de proasta calitate,vorba aia,sa fie acolo. Nu ofera transparenta. Au facut schimbari in folosul lor,adica Jasmin-ul este setat ca fiecare model sa nu isi mai vada incasarile. Sustin ca ar fi schimbarile site-ului iar daca le ceri o evidenta,se vor simti ofensate,ca nu acorzi incredere. Trainingul duce lipsa,te incurajeaza sa faci teasing mult in free-dat din fund. Pe timpul perioadei calduroase se luau toate telecomenzile de la aerele conditionate si numai la cerere se oferea,dar numai fetelor care depaseau 100-150$/zi. Nu recomand!
No avatar
Anna

Exact asta am patit si eu la Superstar:)) Caldura mare,nu aveam voie sa dau drumul la aer..Mi-au dat 30% din incasari. Training nu exista deloc,pe Jasmin te minteau cu incasarile..Singurul lucru ca nu ma puneau sa dansez in free.
No avatar
Anna

Superstar nuu.. Am fost la ei, si mint f mult:| La Rich au cerinte maricele, amenzi pt orice chestie si trebuie sa stai in rochie . am inteles ca de la ei trebuie sa cumperi tinutele, care sunt f scumpe.Decorul da, este bestial. Am facut niste poze la ei si arata luxos, curat
No avatar
Alinah24

Buna, eu sunt la ei in prezent. Da exista amenzi dar sunt facute doar pentru a te motiva sa faci totul cat mai bine (este strict punctul meu de vedere). In vederea tinutelor nu esti obligat sa le cumperi de la ei. Da stai in rochite supet sexy si credema ca mai multi bani faci asa decat daca stai in lenjerie. Te pup
No avatar
cristinacriss

Rich este groaznic. Degeaba incerca ei sa se scoata cu profile false prin care pretind ca e totul roz. Cati bani faci in "rochite" si obligata sa stai pe tocuri toata seara? Iti zic eu..am facut 300$ intr-o perioada la ei si apoi am facut 2400$ la un studio nou din prima perioada...Deci da, clar faci "multi" bani. Vrajeala asta poate tine la fetele care nu stiu de jasminer, ca noi care stim vedem mereu fetele voastre facand ff putini bani. Si training? 0 barat! Soport...0 barat! Par si make-up...cu produse de 2 lei si ustensile de par de cand era bunica fata tanara. Sunteti grupul pro nu? Pai parca acum cateva luni erati inchisi si veneau mascatii peste voi? V-ati apucat iar de fraierit? Nu stiu cat o sa mai tina...poate pana data viitoare cand vin mascatii iar!
No avatar
Anna

Eu nu am pretins ca e totul roz . pentru ca stiu ca nu e:) Eu am lucrat la Obor, cei care au facut Rich.Cu incasarile ai dreptate, se face putin. Doar fetele lor fac banii, de exemplu Diana. Ea e rasfatata studioului..Plus ca au niste rochii oribile. Lungi pana in pamant, 2,3 sunt scurte si ok.
Scrie răspuns