Amenzi?!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Jasmine

Fetelor, am observat ca s-a tot discutat de aceasta tema "amenzile". Chiar si o prietena de a mea mi-a spus ca lucreaza intr-un studio din Bucuresti unde ii cer in fiecare saptamana cate 400 de lei amenda pentru ca a intarziat cate 5 minute la logare. Vi se intampla asa ceva si voua? Aveti parte de amenzi? (Pentru ca acest lucru nu este in regula si sunt studiouri care nu fac asa ceva, fiind studiouri legale!) Voi in ce "context" ati primit amenda? :-s
No avatar
Devious.Girl

Asa stiu si eu de-o fata care face faculta la Bucuresti :)))) o umplu aia de amenzi, e satula :)) a zis ca mai sta o luna si pleaca, nu mai vrea. daca se intampla sa se trezeasca mai tarziu sau sa ajunga cu 5-10 mai tarziu din diverse motive, i se calculeaza fiecare minut... e super naspa cu studiourile astea, iti pun restrictii si limite daca iti dau amenda si nu mai muncesti lejer, ci cu frica. e naspaaa :-j
Scrie răspuns