Payoneer

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
b_b_x_biby

Buna! Fetelor,v-ati confruntat vreodata cu situatii in care membrii sa doreasca sa va "ajute" financiar si in afara site-urilor? Stiu ca nu este ok,indicat...dar a acceptat cineva? Am auzit fete ce s-au lasat finantate si totul a mers ok. Cand depun banii pe payoneer,ei au acces la datele tale reale/adresa,etc? :) mersi
Nord

Nu e bine sa primesti nimic in afara site-urilor au fost cazuri de modele care au fost hartuite ani de zile unele chiar au sfarsit tragic ! Cel mai bine e sa muncesti si sa te bucuri de banii pe care ii castigi si sa dormi linistita ! Just my two cents !

Cat despre la ce date are acces cel ce-ti depune bani pe payoneer are acces doar la adresa de email atasata contului !
Live Cams | Live Sex |
No avatar
b_b_x_biby

Inteleg asta si multumesc de raspuns si de faptul ca imi prezinti riscurile :) nu caut sa ma intalnesc cu membrii. Evit asta pe cat de mult posibil,chiar daca multi par de incredere in spatele ecranului. Ziceam ca na, daca omul e chiar atat de dispus sa finanteze si in acelasi timp sa scapi sa nu te vezi cu el,why not? :) in special daca iti faci un e-mail derutant pentru payoneer,nu vad cum te-ar gasi.
Jasmine

Draga mea, Nord are dreptate. Daca accepti bani in afara site-ului de la membri, sper ca stii ca va trebui sa te astepti si la consecinte. Nu conteaza ce mail fake faci, sunt n variante prin care poate afla despre tine, mai ales daca are la dispozitia sa un hacker (stiu fete carora li s-a intamplat). Sfatul meu amiabil este sa stai linistita pe site, fara sa accepti bani de la nimeni. Intelegeti cu totii, va rog, ca munca e munca si nu trebuie amestecata cu viata reala. Sa nu uitam ca este totusi un job, iar oricat de dragut e acel membru, se poate transforma in orice moment in altceva. ;) Nu or fi cu totii la fel, dar te asigur ca majoritatea oamenilor de pe aceste site-uri au probleme serioase de comportament, asa ca mai bine incerci sa nu ajungi in partea aceea intunecata. Crede-ma, este pentru binele tau :) Acum tu faci ce vrei, dar sfaturile noastre ai vazut care sunt ;) Si iti vorbesc oameni cu experienta, nu copii. :) Oricum ar fi, bafta!
Scrie răspuns