Payoneer
-
b_b_x_biby
Buna! Fetelor,v-ati confruntat vreodata cu situatii in care membrii sa doreasca sa va "ajute" financiar si in afara site-urilor? Stiu ca nu este ok,indicat...dar a acceptat cineva? Am auzit fete ce s-au lasat finantate si totul a mers ok. Cand depun banii pe payoneer,ei au acces la datele tale reale/adresa,etc? :) mersi
Nu e bine sa primesti nimic in afara site-urilor au fost cazuri de modele care au fost hartuite ani de zile unele chiar au sfarsit tragic ! Cel mai bine e sa muncesti si sa te bucuri de banii pe care ii castigi si sa dormi linistita ! Just my two cents !
Cat despre la ce date are acces cel ce-ti depune bani pe payoneer are acces doar la adresa de email atasata contului !
Cat despre la ce date are acces cel ce-ti depune bani pe payoneer are acces doar la adresa de email atasata contului !
Live Cams | Live Sex |
-
b_b_x_biby
Inteleg asta si multumesc de raspuns si de faptul ca imi prezinti riscurile
nu caut sa ma intalnesc cu membrii. Evit asta pe cat de mult posibil,chiar daca multi par de incredere in spatele ecranului. Ziceam ca na, daca omul e chiar atat de dispus sa finanteze si in acelasi timp sa scapi sa nu te vezi cu el,why not?
in special daca iti faci un e-mail derutant pentru payoneer,nu vad cum te-ar gasi.
Draga mea, Nord are dreptate. Daca accepti bani in afara site-ului de la membri, sper ca stii ca va trebui sa te astepti si la consecinte. Nu conteaza ce mail fake faci, sunt n variante prin care poate afla despre tine, mai ales daca are la dispozitia sa un hacker (stiu fete carora li s-a intamplat). Sfatul meu amiabil este sa stai linistita pe site, fara sa accepti bani de la nimeni. Intelegeti cu totii, va rog, ca munca e munca si nu trebuie amestecata cu viata reala. Sa nu uitam ca este totusi un job, iar oricat de dragut e acel membru, se poate transforma in orice moment in altceva.
Nu or fi cu totii la fel, dar te asigur ca majoritatea oamenilor de pe aceste site-uri au probleme serioase de comportament, asa ca mai bine incerci sa nu ajungi in partea aceea intunecata. Crede-ma, este pentru binele tau
Acum tu faci ce vrei, dar sfaturile noastre ai vazut care sunt
Si iti vorbesc oameni cu experienta, nu copii.
Oricum ar fi, bafta!