Taxe si impozite videochat
O zi minunata tuturor! Zilele acestea am intalnit o domnisoara foarte furioasa, pentru ca la studio i s-a cerut sa-si plateasca taxele la stat, spunand ca e dreptul ei ca studioul sa-i plateasca taxele (in contextul in care aceasta are SRL). Voi ce credeti despre asta? Trebuie sau nu trebuie ca un studio sa-ti plateasca taxele?;;)
Acum depinde ca in orice afacere , daca studioul te angajeaza si esti angajat atunci ii obliga legea sa iti plateasca ei taxele(acestea urmand a fi deduse din salarul brut) , dar daca lucrezi ca si colaborator si iti primesti factura lunar atunci esti tu obligat sa-ti platesti taxele e foarte simplu ! E ca si cum o firma de constructii contracteaza o alta firma sa ii faca sapaturile fundatiei , la finalul lucrarii firma de constructii emite factura pentru serviciile prestate celeilalte firme urmand ca aceasta sa si-o incarce in contabilitate !
Bineinteteles se pot ajunge la diferite intelegeri , diferite forme de colaborare totul depinzand de politica fiecarei firme in parte dar in principiu asa e cel mai simplu ca fiecare sa-si plateasca taxele lui ! Bineinteles e doar parerea mea de neavizat !
Bineinteteles se pot ajunge la diferite intelegeri , diferite forme de colaborare totul depinzand de politica fiecarei firme in parte dar in principiu asa e cel mai simplu ca fiecare sa-si plateasca taxele lui ! Bineinteles e doar parerea mea de neavizat !
Live Cams | Live Sex |
Multumesc pentru parere si ai dreptate, Nord, asa este. Vreau doar sa vad ce parere au si ceilalti despre asta
Pentru ca domnisoarei nu i s-a spus ca i se vor plati taxele, ci ca i se va face SRL, iar asta inseamna propria firma, adica ea este cea care va trebui sa-si plateasca taxele 
-
dreamofsummer
Normal este sa ti se spuna de la interviu ca trebuie sa-ti platesti taxele. Pt ca am vazut multe fete care au PFA si SRL si nu stiu ce inseamna. Daca ti se spune de la interviu lucrul asta, pai, imi pare foarte rau...atunci degeaba mai faci scandal dupa. Plus ca, asa cum a zis si Nord, daca ti se da factura mi se pare normal sa-ti achiti singura. Si mai vorbim si despre niste taxe ff mici...