Caut studio Bucuresti
-
Buna,Jasmine
imi poti da mai multe detalii despre aceste studiouri? Multumesc! :*

-
Buna
miha;7545 wrote: Buna fetelor! As avea nevoie de o recomandare de la voi in a alege un studio serios in bucuresti.va multumesc
Noi suntem un studio nou pe piata dar f serios.
Oferim contract de munca,asigurare medicala,salariu fix,comision 50-71%,diferite bonusuri,outfituri si tot sprijinul nostru.
miha;7545 wrote: Buna fetelor! As avea nevoie de o recomandare de la voi in a alege un studio serios in bucuresti.va multumesc
Noi suntem un studio nou pe piata dar f serios.
Oferim contract de munca,asigurare medicala,salariu fix,comision 50-71%,diferite bonusuri,outfituri si tot sprijinul nostru.
-
Pentru mai multe detalii ma poti suna la nr 0725190545
Buna! Va rog sa scrieti mai multe despre studioul vostru, sa incercati sa detaliati totul, sa oferiti site-ul vostru, adresa, viziunea voastra si cu ce va ocupati, ce pretentii aveti de la fete si cum este mediul de munca, s.a.m.d :* asa cum am spus si celorlalte studiouri, puteti sa va promovati fara probleme, dar cu mai multe informatii, care sa le ajute pe fetele de pe forum sa-si faca o idee despre voi. Multumesc! :*
-
Buna
In ceea ce priveste cautarile tale te putem ajuta:
Suntem un studio decent din bucuresti zona foarte buna, aproape de statia de metrou la Piata Muncii. Acordam cazare instruire si tot ceea ce tine de noi pentru a te ajuta sa progresezi in industria videochatului.
Datele noastre de contact sunt tel: 0770254507 email luka.royal.std@gmail.com, locatia se afla dupa cate am spus la Piata Muncii langa metrou dar tot odata mai avem o locatie la Timpuri Noi tot aproape de metrou, deci daca esti interesata te asteptam sa ne contactezi
In ceea ce priveste cautarile tale te putem ajuta:
Suntem un studio decent din bucuresti zona foarte buna, aproape de statia de metrou la Piata Muncii. Acordam cazare instruire si tot ceea ce tine de noi pentru a te ajuta sa progresezi in industria videochatului.
Datele noastre de contact sunt tel: 0770254507 email luka.royal.std@gmail.com, locatia se afla dupa cate am spus la Piata Muncii langa metrou dar tot odata mai avem o locatie la Timpuri Noi tot aproape de metrou, deci daca esti interesata te asteptam sa ne contactezi
-
RoyalStudios 070254507 luka.royal.std@gmail.com