Caut studio Bucuresti

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
miha

Buna fetelor! As avea nevoie de o recomandare de la voi in a alege un studio serios in bucuresti.va multumesc
Jasmine

Buna, draga Miha :* Desigur. La fel cum am zis si celorlalte fete, raman la ideea de a recomanda Studio 20, LiveStudio, Charm Studios si Manequeen :* Multa bafta:*
No avatar
justaround

Buna,Jasmine :) imi poti da mai multe detalii despre aceste studiouri? Multumesc! :*
No avatar
Brightstudio

Buna

miha;7545 wrote: Buna fetelor! As avea nevoie de o recomandare de la voi in a alege un studio serios in bucuresti.va multumesc

Noi suntem un studio nou pe piata dar f serios.
Oferim contract de munca,asigurare medicala,salariu fix,comision 50-71%,diferite bonusuri,outfituri si tot sprijinul nostru.
No avatar
Brightstudio

Pentru mai multe detalii ma poti suna la nr 0725190545
Jasmine

Buna! Va rog sa scrieti mai multe despre studioul vostru, sa incercati sa detaliati totul, sa oferiti site-ul vostru, adresa, viziunea voastra si cu ce va ocupati, ce pretentii aveti de la fete si cum este mediul de munca, s.a.m.d :* asa cum am spus si celorlalte studiouri, puteti sa va promovati fara probleme, dar cu mai multe informatii, care sa le ajute pe fetele de pe forum sa-si faca o idee despre voi. Multumesc! :*
No avatar
LukasRoyal

Buna
In ceea ce priveste cautarile tale te putem ajuta:
Suntem un studio decent din bucuresti zona foarte buna, aproape de statia de metrou la Piata Muncii. Acordam cazare instruire si tot ceea ce tine de noi pentru a te ajuta sa progresezi in industria videochatului.
Datele noastre de contact sunt tel: 0770254507 email luka.royal.std@gmail.com, locatia se afla dupa cate am spus la Piata Muncii langa metrou dar tot odata mai avem o locatie la Timpuri Noi tot aproape de metrou, deci daca esti interesata te asteptam sa ne contactezi
No avatar
LukasRoyal

RoyalStudios 070254507 luka.royal.std@gmail.com
No avatar
Monic

Buna ziua!!! As dori si eu o parere despre studio Lady Million. Multumesc mult.
No avatar
Anna

Si eu caut un studio bunicel, am fost la diferite interviuri.. dar nu m-am convins..Stiti ceva de J adore, .Livestudio sau Imperial? Multumesc
Scrie răspuns