Cum gasesc un studio bun
-
Ariana Janette
Bunaaa. O prietena mi-a spus ca pot intra aici sa intreb lucruri despre videochat, asa ca mi-am facut curaj. in septembrie o sa merg la faculta in Iasi, dar nu stiu un studio de videochat ok de acolo. Adica vreau sa fac videochat, pt ca eu ma intretin singura si stiu ca o sa-mi fie greu in Iasi, dar nu vreau sa renunt la studii. Imi puteti recomanda un studio, doua, care sa fie mai ok pentru cand ma voi duce acolo cu studiile?:-s Va rog! Multumesc :D
Buna seara, Ariana! Sa ai parte de o primire cu drag :* Bineinteles ca aici vei gasi toate raspunsurile pe care le vei dori. Cel putin, asa sper. Eu voi incerca sa te ajut pe cat pot de mult. Chiar zilele trecute s-a vorbit de cateva studiouri din zona Iasiului si a Bucurestiului, fiind doua zone foarte bune pentru videochat. Din Iasi iti pot garanta 100% ca Lucky Studio este unul din cele mai bune (chiar daca s-ar putea ca nu toata lumea de pe forum sa fie de acord cu mine, eu stiu cu siguranta ca acesta este legal si ok din toate punctele de vedere) iar Heylux la fel. Din proprie experienta si din multe colaborari in lumea videochatului, ai garantia mea ca intr-unul din aceste doua iti va placea foarte tare! In primul este vorba de un mediu de munca mai prietenos, mai copilaresc, iar in al doilea este vorba de mai mult lux si rafinament. Alegi in functie de personalitatea ta. Oricum ar fi, sunt cele pe care ti le recomand cu drag, atat tie, cat si celor care vor sa lucreze un Iasi in videochat. Din punctul meu de vedere, este cea mai buna varianta. Iti primesti banii la zi, intre 300 si 800 de lei, asa ca n-o sa trebuiasca sa te temi in privinta cheltuielilor. Te vei putea intretine singura fara griji :* Acesta este sfatul meu, oricum. Daca tu decizi altceva, este strict alegerea ta. Dar eu imi sustin parerea si consider ca o vei duce bine intr-unul dintre acestea doua. Multa bafta :*
-
Devious.Girl
Heello, Ariana :* O verisoara de a mea lucreaza de o luna la Heylux Iasi si zice ca e super. deci cred ca JAsmine are dreptate, e un studio ok in Iasi. totusi, e var-mea. nu m-ar minti daca i-ar merge naspa. Ea zice ca pana acum i s-au dat toti banii la Heylux si ca e un studio unde sunt doar femei si se simte in largul ei. Incearca acolo :*
Buna, Ariana! Parerea mea este ca Lucky Studio este cea mai buna varianta pentru tine, daca vrei sa lucrezi in Iasi. Motivele sunt urmatoarele :
1. au cel mai mare comision din Romania acordat modelelor care lucreaza in studio : intre 50% si 80% in conditiile in care
banii se dau tot timpul zilnic, la finalul fiecarei ture lucrate
Bonusurile de performanta se dau saptamanal, la finalul fiecarei saptamani lucrate
2: au cei mai bine pregatiti traineri pt ca au fost pregatiti direct la sediile celor mai importante site-uri de videochat din lume:
Training la Luxemburg din partea site-ului Jasmin
Training la Praga din partea site-ului Flirt4Free
Training in Andorra din partea site-ului I'mLive
3: contabila profesionista care garanteaza legalitatea firmei
4: printre putinele studiouri din Romania care ofera tuturor modelelor, la inceputul fiecarei ture, make-up gratuit realizat de make-up artiste profesioniste.
5: au in echipa unele din cele mai bune fotografe din Romania, apreciate de cele mai importante site-uri de videochat din lume: Jasmin, Flirt4Free
6: au pachete cu bonusuri de angajare pt toate modelele care isi doresc sa colaboreze cu ei pe perioade de 1 luna, 3 luni, 6 luni, 1 an, 2 ani, 3 ani.
7; ofera transport gratuit dus-intors de acasa de la modele la studio si de la studio acasa la modele timp de 7 zile pe saptamana, 24 ore din 24.
Fac acest lucru cu ajutorul a 4 doamne soferite.
Pe scurt, ai tot ce iti trebuie :* Baftaaa :*
1. au cel mai mare comision din Romania acordat modelelor care lucreaza in studio : intre 50% si 80% in conditiile in care
banii se dau tot timpul zilnic, la finalul fiecarei ture lucrate
Bonusurile de performanta se dau saptamanal, la finalul fiecarei saptamani lucrate
2: au cei mai bine pregatiti traineri pt ca au fost pregatiti direct la sediile celor mai importante site-uri de videochat din lume:
Training la Luxemburg din partea site-ului Jasmin
Training la Praga din partea site-ului Flirt4Free
Training in Andorra din partea site-ului I'mLive
3: contabila profesionista care garanteaza legalitatea firmei
4: printre putinele studiouri din Romania care ofera tuturor modelelor, la inceputul fiecarei ture, make-up gratuit realizat de make-up artiste profesioniste.
5: au in echipa unele din cele mai bune fotografe din Romania, apreciate de cele mai importante site-uri de videochat din lume: Jasmin, Flirt4Free
6: au pachete cu bonusuri de angajare pt toate modelele care isi doresc sa colaboreze cu ei pe perioade de 1 luna, 3 luni, 6 luni, 1 an, 2 ani, 3 ani.
7; ofera transport gratuit dus-intors de acasa de la modele la studio si de la studio acasa la modele timp de 7 zile pe saptamana, 24 ore din 24.
Fac acest lucru cu ajutorul a 4 doamne soferite.
Pe scurt, ai tot ce iti trebuie :* Baftaaa :*