Putin ajutor
-
Dark_Angel
Hey fetelor newbie here! Ma gandesc sa ma apuc si eu de videochat si vreau sa lucrez de la studiou! Problema este cum imi aleg studioul? Cum stiu care plateste, care sunt seriosi? Oferta-i mare... unii zic ca te platesc cu salariu fix, altii ca iti dau minim 50% :-O I need some help here! :-O Also daca cineva e de prin Cluj si vrea sa imi recomande un studio bun (si in mesaj pe privat) the help would be greatly appreciated. Thank you. :x
Dark_Angel;7389 wrote: Hey fetelor newbie here! Ma gandesc sa ma apuc si eu de videochat si vreau sa lucrez de la studiou! Problema este cum imi aleg studioul? Cum stiu care plateste, care sunt seriosi? Oferta-i mare... unii zic ca te platesc cu salariu fix, altii ca iti dau minim 50% :-O I need some help here! :-O Also daca cineva e de prin Cluj si vrea sa imi recomande un studio bun (si in mesaj pe privat) the help would be greatly appreciated. Thank you. 
Buna! Mai intai, te-ar interesa sa colaborezi cu un studio de acasa sau chiar in acel studio?
Buna! Mai intai, te-ar interesa sa colaborezi cu un studio de acasa sau chiar in acel studio?