Retragere bani Payoneer

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
AK47

Am primit cardul de la Payoneer, l-am activat, insa nu stiu cum trimit banii de pe cont pe card. La sectiunea Withdraw din contul Payoneer ma pune sa adaug un cont bancar de la o anumita banca, ceea ce eu nu am fiindca stiam ca nu e nevoie de asa ceva daca ai Payoneer. Fac eu ceva gresit? Ajutor va rog !
No avatar
dreamofsummer

Cardul Payoneer trebuie cerut de la unul dintre siteuri. Spre exemplu, daca lucrezi cu LJ, in metodele de plata ai un link prin care poti cere crearea unui cont de payoneer. Asa ai facut? Pt ca daca ai facut asa, atunci siteul iti va transfera automat banii in contul tau payoneer si nu trebuie sa adaugi nimic.
No avatar
AK47

dreamofsummer;7219 wrote: Cardul Payoneer trebuie cerut de la unul dintre siteuri. Spre exemplu, daca lucrezi cu LJ, in metodele de plata ai un link prin care poti cere crearea unui cont de payoneer. Asa ai facut? Pt ca daca ai facut asa, atunci siteul iti va transfera automat banii in contul tau payoneer si nu trebuie sa adaugi nimic.

Salut, am facut asta. Citisem pe net ca desi in contul de payoneer imi apare ca am de exemplu 100$, asta nu inseamna ca ii am si pe card, ci trebuie sa dau acolo undeva si sa transfer banii de pe cont pe card pentru a-i putea scoate. Nu sunt foarte bine informat, de aceea am cerut ajutor.

Multumesc frumos !
Nord

Cand iti intra banii primesti un email pe adresa de logare la payoneer deschizi emai-ul si dai load money ai doua optiuni : immediate load - banii sunt disponibili pe card in maxim doua ore iar taxa e de 5 $ sau poti da load money iar banii v-or fi disponibili pe card in doua zile iar taxa este de 2$ ! Unele site-uri (de exemplu imlive) iti baga banii direct pe card fara ca tu sa platesti vreo taxa sau sa trebuiasca sa dai load money dar sunt putine aceste site-uri !
Live Cams | Live Sex |
No avatar
AK47

Am inteles. Multumesc frumos pentru ajutor !
No avatar
AK47

La ce bancomat pot folosi payoneer? (Banca Transilvania, BCR ? ) . Multumesc.
No avatar
dreamofsummer

Orice bancomat, nu conteaza banca.
No avatar
Gabriella

Cand ai banii in cont poti sa ii scoti de la orice bancomat, taxa ATM este 3,15$ nu ai nevoie de withdraw aceasta optiune permite trimiterea banilor din contul payoneer in alt cont dar sa fie pe acelasi nume cu payoneer-ul
No avatar
andra25

Ajutati ma si pe mine, va rog! Lucrez doar pe xlove, deci am cont la banca in euro (asa mi primesc banii). Acum vreau sa mai adaug un site, insa nu stiu nimic de payoneer asta; vad ca au o multime de taxe, la retragere, la incarcare bani din cont...livejasmin ar trimite si in euro banii? Aveti idee? Am incercat sa ma informez cat am putut....inca ceva, Payoneer asta necesita si cont la banca? merci mult de tot
Nord

andra25;7600 wrote: Ajutati ma si pe mine, va rog! Lucrez doar pe xlove, deci am cont la banca in euro (asa mi primesc banii). Acum vreau sa mai adaug un site, insa nu stiu nimic de payoneer asta; vad ca au o multime de taxe, la retragere, la incarcare bani din cont...livejasmin ar trimite si in euro banii? Aveti idee? Am incercat sa ma informez cat am putut....inca ceva, Payoneer asta necesita si cont la banca? merci mult de tot

Taxele nu sunt chiar asa de mari la payoneer ! Taxe ar fi cam astea : 12,5$ taxa cand iti activezi prima data cardul , 3$ taxa de intretinere cont lunar , 2$ sau 5$ taxa incarcare bani pe card (2$ daca vrei sa astepti 2 zile pana iti intra banii pe card sau 5$ daca vrei sa-ti intre imediat , atentie pentru unele site-uri cum ar fi Imlive sau Jasmin nu se percepe aceasta taxa ) , si o taxa de 3,25$ la retragerea de la bancomat !

Nu iti trebuie nici un cont bancar ca sa-ti faci card payoneer ! Eu chiar recomand tuturor sa isi faca un astfel de card e simplu si te scapa de multe batai de cap in plus 90% din site-urile de videochat au optiunea platii prin payoneer !

Uite aici am un tutorial cum sa iti faci cont de payoneer pas cu pas aici : http://www.webfreecams.info/Work-with-us/Tutorials.php faci scrool pe pagina in jos e al doilea tutorial dupa cel despre chaturbate !

Spor acolo !
Live Cams | Live Sex |
Scrie răspuns