Cum pot sa mut Web Cam Splitter Pro dupa un calculator pe altul ? Multumesc

Sectiune destinata problemelor tehnice. Daca ai nevoie de ajutor in legatura cu PC-ul, webcam-ul, lumini, software, posteaza aici!
No avatar
Anaiss

In primul rand salutare tuturor , sunt noua pe site , revenim : am instalat Web Cam Splitter Pro pe un laptop , platit dar acum as vrea sa il mut pe un calculator de camera , si nu prea stiu cum se procedeaza daca se poate sau nu ... ca idee ma gandesc si daca pica Windows-ul si trebuie sa il faci pierzi programul ? multumesc anticipat
No avatar
loginOFF

trimite mail

Anaiss;6860 wrote: In primul rand salutare tuturor , sunt noua pe site , revenim : am instalat Web Cam Splitter Pro pe un laptop , platit dar acum as vrea sa il mut pe un calculator de camera , si nu prea stiu cum se procedeaza daca se poate sau nu ... ca idee ma gandesc si daca pica Windows-ul si trebuie sa il faci pierzi programul ? multumesc anticipat

Eu am reusit copiind eroare care mi-a dat-o programul la inregistrare si trimitand mail. Dupa 3 schimburi de emailuri, ca laptopul era vechi si sa stricat, mi-au raspuns ca fac o exceptie pentru mine. A doua zi mi-au raspuns sa sa incerc sa il inregistrez. Deci se poate.
Scrie răspuns