Streamate si Gold Show

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
stella

Buna
Nu am gasit o postare despre acest GoldShow va rog sa imi dati si mie cateva detalii .L-am primit acum 5zile dar nu fac deloc bani pe el prima zi am fost super chair am facut apoi nimic pot sa pun si 20, 30, 50 pur si simplu nu vin membrii in room sa ofere golds .Ar trebui sa stau mai mult pe el sau asa este acest gold nu prea merge desi recunosc ca ma uit la unele fete si ating in cateva minute suma de 100 sau chiar mai mult...Ofera 2 membrii 3 maxim golds apoi pauza ... nu am mai mult de 4 membrii in room .. sa ma axez doar pe premium ca pana acum sau sa stau mai mult pe acest gold show... si cat ar fi ok sa pun pt inceput sa ating acel goal?
.Va multumesc pt raspunsuri
No avatar
dreamofsummer

Buna. Gold Show este foarte profitabil, dar trebuie sa ai deja popularitate pe site, sa te cunoasca membrii, sa ai rating, tags si reviewuri excelente. Cel mai bine este sa te axezi pe premium si sa atragi si fidelizezi cat de multi membrii poti. Uite, eu cand fac un gold show (rar, gen o data pe luna), o fac pentru ca un membru fidel care nu are bani in ziua respectiva, dar vrea sa ma vada intr-un show, imi spune "Hai, uite dau eu 30$ deja". Din start, daca pun 100$ goal, 30$ primesc de la el...si ceilalti care intra iti vor da si ei.
Daca tot vrei sa faci un Gold show, incepe cu un goal mic, si foloseste-te de acel timp pentru a-ti promova showul. Adica...sa zicem ca pui un goal de 20$ si faci ceva super special pentru ei, care sa le arate membrilor cat esti de extraordinara. Eu iti sugerezi sa faci showul chiar daca primesti cu 2$ mai putin si nu-ti atingi goal-ul. Mai ales daca ai nevoie de popularitate si reviewuri bune. Nu te gandi la bani, pentru inceput, fa gold doar pentru a-ti atrage niste membrii noi care sa se indragosteasca de tine si de showul tau! Dar da tot ce ai tu mai bun in show-ul ala. Plus ca dupa un gold show, se intampla de multe ori ca un membru sa te ia in privat sau in exclusiv pentru ca i-a placut. Membrii pot da tips si dupa ce ai inceput show-ul, deci nu-ti face probleme. Multa bafta!
No avatar
stella

Multumesc frumos pt raspuns si pt sfaturii ;) mUlta bafta si tie pupici
No avatar
miry

buna...sunt model nou pe Streamate...nu stiu de ce nu imi dau "GOLD SHOW"...am 4,90 puncte...am web HD..am un internet de mare vitedza...oare cat trebuie sa astept...apropo eu fac de acasa, nu la studio...sa fie asta cauza intarzieri?
No avatar
JessBella

Buna Miry! Motivul pentru care nu ai Gold Show este pentru ca iti este necesar un numar de 5 stele. Odata ce le ai, poti cere aceasta optiune chiar de la suport.
Nu vindem vise; le sustinem si le indeplinim!
Scrie răspuns