Va rog ajutati-ma!
Riscurile meseriei ! Poti face cereri de remove direct pe site-urile respective sau poti incerca DMCA , dar daca dai peste un webmaster mai neintelegator nu ai nici o sansa sa le inlaturi ! Plus nu ai cum sa scapi de toate azi inlaturi doua maine apar zece si tot asa ! Se numeste promovare si ar trebuii sa te bucuri de ea altii platesc pentru asta ! Mult succes !
Live Cams | Live Sex |
BigRamon;6848 wrote: Buna dimineata! Am intrat in acest domeniu de 4 luni si acum doua zile mi a venit sa dau search pe google cu numele meu si am avut surpriza sa gasesc foarte multe poze si video-uri cu mine .Cum as putea sa le sterg? Va multumesc mult.
Buna, nu ai de ce sa iti faci griji atat timp cat nimeni nu iti cunoaste nickname-ul, sunt foarte multe modele care apar pe internet cu sau fara voia lor, dar asta se intampla deoarece site-urile pe care se lucreaza isi promoveaza modelele pentru a avea trafic si implicit, membri. Oricum, daca vrei neaparat sa scoti acele poze si filmulete de la cautarile de pe Google, ar trebui sa verifici zilnic si sa le elimini zilnic.
Buna, nu ai de ce sa iti faci griji atat timp cat nimeni nu iti cunoaste nickname-ul, sunt foarte multe modele care apar pe internet cu sau fara voia lor, dar asta se intampla deoarece site-urile pe care se lucreaza isi promoveaza modelele pentru a avea trafic si implicit, membri. Oricum, daca vrei neaparat sa scoti acele poze si filmulete de la cautarile de pe Google, ar trebui sa verifici zilnic si sa le elimini zilnic.