Nelamuri in legatura cu videochat-ul

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
TibbyTyb

Buna seara. Sper sa ma pute-ti ajuta cu niste raspunsuri in legatura cu videochat-ul. Vreau sa stiu daca exista riscuri daca incep sa fac videochat de acasa dar fara sa colaborez cu vreun studio?
No avatar
TibbyTyb

Deci ar trebui sa imi fac un PFA si sunt in regula ?
Nord

TibbyTyb;6641 wrote: Deci ar trebui sa imi fac un PFA si sunt in regula ?

Cu PFA o sa ai posibilitatea sa contribui la fondul de pensii iar taxele se ridica la 32,5$ din ceea ce faci dar totusi nu trebuie sa depasesti un anumit plafon de venit anual daca il depasesti parca platesti mai mult sau te obliga sa iti faci srl (un contabial bun te poate lamuri exact cum sta treaba) ! Totusi exista posibilitatea sa iti platesti taxele ca si persoana fizica cu ajutorul declaratiei 201 , in cazul acesta o sa platesti 21,5% din venitul realizat si daca vrei vechime poti sa platesti separat contributia la fondul de pensii la salatiul minim pe economie asta ar veni de la 1 ianuarie 250 lei/luna pana la 1 ianuarie a fost 222 dar acum s-a marit ! Deci poti fi legal ca si independent fara sa trebuiasca sa colaborezi cu nici un studio (cel putin la legislatia actuala )!
Live Cams | Live Sex |
No avatar
anna94

Cu declaratia 201, veniturile din strainatate obtinute intre 01.01.2016 - 31.12.2016 pot fi declarate intre 01.01.2017 - 25.05.2017 si platesti impozit 16% si sanatate 5,5% din veniturile declarate atunci cand depui declaratia sau cand iti ajunge decizia de impunere.
Payoneer - Sign up and earn $25
Scrie răspuns