Stimați Prieteni,
Cu aproximativ un an în urmă, a devenit model web cam full time.
Am 24 de ani, sunt destul de atractiva si am o frumusete naturala.
Am început să lucrez de acasa si am învățat acest job din propria mea experiență și din informațiile pe care le-am găsit on-line.
Veniturile mele sunt ok nu prea mari, nu prea mici și relativ stabile.
Am totuși o problemă. Am citivaa fani fideli pe care i-am putut atrage în tot acest timp, dar a fost foarte greu pentru mine să captiveze interesul lor. Și în această etapă a carierei mele lupt pentru fiecare client nou.
Știu că fiecare model are propriile sale trucuri și fiecare produs este diferit, dar aș dori să vă cer unele sfaturi despre cum pot sa devin mai buna și sa imi maresc cistigurile.
Ms anticipat
Luizza
A kind of TipsTricks
Imi este foarte interesant sa aflu alte puncte de vedere. Fiecare model are stilul sau sau ofera diferite categorii de servicii ( nude, non-nude , bdsm. etc). Pentru cineva este imposranta atmosfera pe care o creaza in jurul sau in timpul sesiunilor, pentru altii costaumele si alte atribute.
Cred ca o discutie ce ar aduca la ivala mai mult puncte de vedere ar fi foarte informativa pentru noi modele de VideoChat.
xoxoxo
Luizza
Cred ca o discutie ce ar aduca la ivala mai mult puncte de vedere ar fi foarte informativa pentru noi modele de VideoChat.
xoxoxo
Luizza
http://online-talents.com/
Salutare, Spunti-mi, va rog, este întotdeauna necesar să te se dezbraci și se masturbezi cu jucariile in timpul lucrului?
Sunt oare websiteuri unde poti doar sa discuti cu membrii?
In ce măsură acest lucru este adevărat?
Si deasemenea oare este necesar de facut absolut tot ce cer membrii?
http://online-talents.com/
Luizza;292 wrote:![]()
Ce ziceti de un web cam show cu tema "Sexy Lady in the Kitchen" cine a facut ceva asemanator ?
E foarte interesanta aceasta imagine,eu lucrez la studio,nu au camere tematice insa am vazut ca nu peste tot e la fel.Mi-ar placea sa fac clatite si sa ma ung toata cu ciocolata intr-un show in privat e funny nu?
Money Makes the World Go Round
Luizza;292 wrote:![]()
Ce ziceti de un web cam show cu tema "Sexy Lady in the Kitchen" cine a facut ceva asemanator ?
OOOH...DAAA!!!! Extrem de interesanta ideea, ar fi fenomenal sa o si punem in practica. Eu lucrez din studio, dar voi incerca sa sugerez persoanei care se ocupa de design, cine stie?! Poate-poate :) Iti dai seama ca membrii te-ar pune sa face diverse lucruri, din cele care se fac in bucatarie, dar si cu o tenta sexy/in (ex) citanta :P:P
Luizza;257 wrote: Salutare, Spunti-mi, va rog, este întotdeauna necesar să te se dezbraci și se masturbezi cu jucariile in timpul lucrului?
Buna Luizza, daca esti la profilul Adult (Nude), cu siguranta va fi necesar sa te dezbraci daca membrul doreste acest lucru. Nu cred ca este obligatoriu sa folosesti obiectele sexuale chiar daca majoritatea membrilor cer acest lucru, poti spune "i have my magical fingers honey" daca nu doresti sa folosesti dildo.
Unii membri doresc doar sa vorbeasca sau sa plateasca doar pentru a NU te dezbraca. Astfel de membri sunt cam putini ce-i drept dar cand vei avea ocazia sa nimeresti un astfel de membru, este bine sa faci tot posibilul sa il pastrezi. Sunt site-uri care au optiunea de a lucra la NonAdult dar stiu ca se castiga mai putin deoarece membrii in general prefera sa si vada ceva chiar daca doar doresc sa vorbeasca.
Nu esti obligata sa faci tot ceea ce iti cer membrii, tu iti impui limitele, eu una nu accept orice cerinta, de exemplu, nu accept sa folosesc tocul de la pantof pe post de dildo, plus multe altele. Sunt oameni si oameni cu fel de fel de cerinte, corpul meu este templul sufletului meu si il tratez ca atare.

Buna ideea, eu as vrea sa incerc o baie cu multa spuma si lumanari :P, nu stiu in schimb daca nu cumva se poate aburi lentila de la webcam. A incercat cineva asta?