Promovare modele (foto, video)

Posteaza aici daca vrei sa vinzi sau sa cumperi ceva sau daca oferi servicii care au legatura cu activitatea de videochat.
No avatar
Promovare Model

In ziua de azi imaginea este totul, iar promovarea pentru asta este destinata; sa construiasca o imagine, sa o mentina si sa o imbunatateasca astfel incat mai multe persoane vor fi atrase.
Acest business este facut cu scopul de a ajuta modele independente si studiourile de videochat pentru a atinge noi standarde si metode de promovare.

Ce putem oferi mai exact?
Fotografii de inalta calitate, editare la un nivel profesionist (lumini, efecte, contrast etc)
Filmare HD, editare clip / teaser (ce poate fi uploadat pe site-urile pe care modelul lucreaza).

Pentru mai multe detalii accesati: http://promovaremodele.blogspot.ro/
No avatar
Promovare Model

Va multumim pentru feedback. Aici noi am postat doar o mica parte din serviciile pe care le oferim. Suntem la curent cu ultimele noutati si stim ce inseamna aceasta industrie. Restul detaliilor se ofera pe privat.
Nord

Buna ziua doresc promovare pentru 30 de modele ! Doresc sa stiu ce portofoliu de site-uri aveti , va rog sa imi furnizati Alexa si Semrush ranks pentru aceste site-uri , cate mii de vizite unice imi puteti trimite catre room-ul unui model online , sursa de trafic , si ce fel de promovare concret folositi ! Multumesc frumos !

P.S. : va rog sa raspundeti aici in thread nu pot primi mesaj privat !
Live Cams | Live Sex |
No avatar
Promovare Model

In momentul de fata oferim servicii foto si video, la locatiile specificate de studiouri.
Clara

Nu-i o idee rea, am cautat intr-un timp cu disperare un studio foto pentru a-mi face cateva poze dragute pentru jasmin, insa nimic prin zona. Acum lucrez in studio si se ocupa echipa de aici de tot de la make-up pana la foto - video etc. Insa pentru modelele independente este super din punctul meu de vedere. Mult succes!;)
Nord

Promovare Model;5551 wrote: In momentul de fata oferim servicii foto si video, la locatiile specificate de studiouri.

Ah ok asta inseamna ca defapt sunteti fotografi nu promoteri , e o diferenta uriasa ca sa fac o paralela cu cinematografia dumneavoastra sunteti cameramanii unui film iar promoterii sunt cei care ii fac publicitate il distribuie in cinematografe si la retele de distributie a DVD-urilor ! E bine totusi ca a-ti specificat ca va ocupati de partea de foto video se crease confuzie initial am crezut ca va ocupati de promovare !
Multa bafta !
Live Cams | Live Sex |
No avatar
Camelia

Ai dreptate, Nord.
Cand am citit anuntul, am crezut ca este vorba despre promovare si tot ceea ce implica acest lucru, dar mi-am dat seama acum ca este vorba doar despre fotografii, iar asta schimba total anuntul, pentru ca sunt doua lucruri diferite.
Scrie răspuns