Sunt model independent de aproximativ 5 ani in perioada pandemiei am luat pauza 2 ani din motive personale. Recent, de aproximativ 6 luni, am revenit in industrie. Deci in total ar fi 7 ani.
Pana la pauza respectiva am fost model exclusiv CB, acum am adaugat alte site uri, 3 la numar, ei si aici vine buba in cap si frustrarea mea.
Cele 3 sunt: mfc, sc si bonga ei bine din toate astea unul singur ma multumeste si acela e mfc.
Bonga daca ar fi avut jetonul 0.05 cum este aproape pe toate platformele nu ar fi fost rau. Ala e cel mai mare minus si faptul ca am preturile dublate si membrii se "sperie" un pic. Insa in unele zile am plata CHIAR si pe el...
Frustrarea mare si in acelasi tmp si dezamagirea este pe S, full de freeloaderi, full de membrii care vorbesc orice alta limba inafara de engleza, nu de putine ori am vazut membrii incacati baban la mine in room si nu au cheltuit nici macar 1 tk.
Mentionez ca nu opresc room urile cand este show activ pe cb si mfc.
Scriu mesajul asta cat timp sunt online
Si aici vine si inrebarea: Cum procedati cu tipul asta de membrii? Pe mine personal ma demoralizeaza cand vad asa ceva cu toate ca nu ar trebui...dar este totusi frustrant,
Ca model independent nu recomand sub nici o forma SC ... doar daca vreti frustrari in + si nu e ca si cum as fi vreo limitata in show uri.
Ieri de ex aveam efectiv doar bikinii pe mine si vine unul pe sc si imi spune "overdressed" WHAT?
Inafara de un privat avut in 3 luni de cand il tin activ eu nu am vazut tip mai mare de 20 de jetoane pe platforma aia,
Un sfat sincer daca vreti sa ma luati in considerare nu mai credeti tot ce zboara pe live urile de pe tiktok despre platforme si eu personal zic ca este de evitat SC cat si Bonga( si zic de bonga pt ca nu este ok sa fie el singur poate doar de cover pe fundal cand va plictisiti)
Sa nu mai mentionez si de membrii care se dau pe invizibil si staaaaaau asa...pe mocangeala mai scriu cate un mesaj si iti arunca asa in unele cazuri cate un jeton si asteapta plecaciuni pt el...
De moment pe freemium CB MFC on top....