Snapchat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
OfeliaPitt

Heii,
cum gestionati situatiile in care unii membrii dau semne pe bune ca s-au indragostit de tine,iti scriu efectiv in fiecare dimineata,seara,zi,etc..Morning love ,night love, ..
Pe mine deja ma dispera ,sunt naivi si cred ca daca le-am vandut un SnapChat pot sa imi scrie oricand si sa ma considere iubita.. (daca tot ar fi asa macar sa decarteze cum trebe in continuare)
In cazul meu e unul pe care nu-mi convine sa-l pierd dar nici sa ii raspund non stop la mesaje.Am inceput sa-l ignor,sa nu prea ii raspund ca ma dispera deja.
No avatar
Cata

Buna. Ma comport ca si cum sunt ocupata si n-am timp. Daca ma vor doar a lor, sa scoata cascavalul... :))
Asta e valabila pt orice site sau membru. Trebuie sa inteleaga ca tre' sa te plateasca, ca nu esti acolo gratis. Succes! :)
No avatar
Cornelia

Te inteleg si eu am exact situatia ta imi trimite gen 500 eur pe Luna dar vrea prea multa atentie not worth it iam dat mute la notification si e mult mai ok psihic pt mine ii raspund dar cand am EU chef si el e multumit ai cu putin deci win win.
Scrie răspuns